LJUBAV U DOBA KORONE – Prekratite izolaciju upoznavanjem preko interneta

LJUBAV U DOBA KORONE – Prekratite izolaciju upoznavanjem preko interneta

S obzirom da 40 miliona Amerikanaca koristi usluge upoznavanja putem interneta, šanse da tako pronađete ljubav su veće neko ikada. Međutim, da biste u tome i uspeli, morate znati kako igrati igru, a u tome Vam mogu pomoći naši saveti. Da bismo Vam olakšali traženje ljubavi u digitalnom svetu, prenosimo vam iskustvo i savete jedne žene koja je pronašla životnog partnera preko sajta Simfonija.net , pretočeno u svojevrstan vodič za upoznavanje preko interneta.

Vodič u 7 koraka:

1. Proverite da li ste spremni za novi početak

Bez obzira da li tražite pravu vezu ili ste se nedavno odvojili od partnera, važno je da ste zaista otvoreni, i spremni da upoznate nekog novog. Upoznavanje putem interneta je poput upoznavanja u stvarnom svetu, pa tako ako niste spremni za sastanak sa nekim, jednostavno to ne činite. Bolje je da se osećate potpuno spremni i dovoljno samopouzdano da biste otišli na sastanak. Ispitajte sebe da li ste otvoreni i posvećeni za pronalaženje dugoročne veze, a za uzvrat možete da sretnete nekog zaista sjajnog.

2. Pronađite ozbiljan sajt za upoznavanje za Vas

Odabir pravog sajta je bitan- jer želite pronaći nešto što zadovoljava vaše potrebe i želje. Na tržištu je mali broj dobrih i ozbiljnih sajtova, ali je od skoro u ponudi sajt Simfonija.net. Na primer, na sajtu Simfonija.net, svaki profil pregleda administrator sajta pre nego što ga odobri za člana sajta, takođe sumnjivi profili se proveravaju ili se uklone sa sajta. Na taj način vam osiguravamo da su svi korisnici sajta tu sa pravim razlogom, čime se poboljšava šansa za lakše pronalaženje partnera i ljubavi.

3. Kreirajte dobar profil za upoznavanje putem interneta

Jedan od najvažnijih saveta za upoznavanje putem interneta jeste- kako napraviti dobar profil. Važno je imati profil koji prikazuje vaše pozitivne kvalitete, a da to ne bude samo prikaz, nega da to zaista i jeste Vi, sa svim vrlinama ali i manama. Na primer na Simfoniji.net, zato i postoje pitanja na koja odgovarate da biste tako popunili Vaš profil i postali član sajta. Pitanja su o tome da opišete sebe, a zatim i šta vaš potencijalni partner treba da poseduje i znao o Vama. Ovi odgovori mogu nekoga odmah privući na Vaš profil, ali isto tako i greške koje napravite mogu lako odbiti potencijalnog partnera. Savet je da u svom opisu razmislite tačno zašto ste se odlučili za registraciju, kakvu osobu želite da upoznate, kakvu vezu tražite, koje su to vrednosti za kojima tragate. Budite iskreni, ali i oprezni, ne pričajte sve i previše o sebi, korisno je održati atmosferu misterije, baš kao i u stvarnom svetu, van mreže. Ostavite to za one osobe koje stvarno žele da saznaju više o vama, i da Vas upoznaju.

4. Postavite najbolju fotografiju na profilu

Možda najvažniji savet koji možete da dobijete, jeste da postavite barem jednu fotografiju sebe. Neka vaša slika ilustruje stvarno Vas, da bude što prirodnija, po mogućstvu da to bude fotografija pune glave i ramena, uslikana napolju jer je prirodno svetlo bolje, na nekom mestu gde se Vi prijatno osećate, gde ste opušteni. Tada će vaši potencijalni partneri saznati ono što ste želeli da im prenesete o sebi.

5. Odvojte vreme i dobro se upoznajte sa porukama koje dobijate i koje vam stižu (ali i one koje Vi šaljete)

Kada je u pitanju upoznavanje putem interneta prva poruka može biti okidač dogovora. Izbegavajte kopiranje i lepljenje poruka- naši članovi kažu da je to očigledno i da u tom slučaju postoji veliko isključivanje iz dalje komunikacije. Pa, koji je najbolji način da krenete sa prvom porukom? Pronađite nešto na profilu osobe što vam je zajedničko ili interesantno o toj osobi koju želite da kontaktirate i razgovarajte o tome. Ovo vam pomaže ne samo da uspostavite zajedničke interese, već i pokazuje da ste zapravo pogledali njihove profile i obratili pažnju na njihove hobije.

6. Pripremite se za prvi sastanak

Nema žurbe da se odmah upoznajete sa potencijalnim partnerom. Izgraditi poverenje sa nekim treba vremena, zato razmenite dobru količini poruka , i zaista se upoznajte na mreži pre nego što se sretnete van mreže. Kada ste uspostavili komunikaciju i vezu sa nekim putem poruka, spremni ste za najvažniji prvi sastanak. Ključ je da to bude jednostavno. Sastaniti se na kafi tako da imate priliku da stvarno razgovarate i upoznate se. Dozvolite sebi da budete otvoreni za nešto ili nekog novog, pitajte sve što vas interesuje da saznate i fokusirajte se na budućnost.

7. I na kraju… Ne gubite motivaciju

Nažalost, pronalazak ljubavi na “prvi” pogled je redak, a neki ljudi mogu doživeti i nekoliko loših iskustava pre nego što upoznaju svog partnera iz snova. Nemojte da Vas obeshrabri ako na prvom sastanku ta osoba preko puta Vas nije ta. Iskoristite maksimum iskustva i naučite iz njega. Svi moramo da poljubimo nekoliko žaba pre nego što sretnemo našeg pravog ili pravu, I ne zaboravite, nikada ne znte šta je iza ugla.

Previous Srpski projekat u finalu takmičenja za najlepšu fasadu Evrope
Next Besplatan vodič korak-po-korak: Kako trgovati cenom akcija

You might also like

Lifestyle 0 Comments

Košarkaši Srbije u finalu Olimpijskih igara

Muška košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Olimpijskih igara, pošto je ubedljivo sa 87:61 (16:5, 19:9, 31:24, 21:23) pobedila Australiju.

Politika 0 Comments

Mediji: Predsednički izbori u Srbiji početkom aprila, Dačić zajednički kandidat naprednjaka i socijalista?

Izbori za predsednika Srbije održaće se druge nedelje aprila, odnosno 9. aprila, a tog dana bi mogli biti održani i i vanredni parlamentarni izbori, iako je ta opcija manje verovatna,

Najvažnije vesti 0 Comments

Početna cena Galenike – 1 evro

Zainteresovanim kupcima Galenika će biti ponuđena po početnoj ceni od jednog evra, ali će budući vlasnik morati da plati još 25 miliona evra na ime postojećih bankarskih dugova kompanije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply