Nacionalni kongres za zdravstvene radnike od 3. do 7. oktobra

Nacionalni kongres za zdravstvene radnike od 3. do 7. oktobra

Nacionalna asocijacija udruženja zdravstvenih radnika Srbije održaće 11. kongres sa međunarodnim učešćem u Vrnjačkoj Banji u hotelu Zepter od 3. do 7. oktobra 2018. godine, saopštila je Asocijacija.

Kongres je namenjen lekarima, stomatolozima, farmaceutima, biohemičarima, medicinskim sestrama i zdravstvenim tehničarima.

Cilj je, kako se navodi u saopštenju, da se stimuliše razmena rezultata i ideja u svim oblastima koje Kongres obuhvata, kao i da se podstakne saradnja između različitih profila zdravstvenih radnika i saradnika.

Plenarna tema je Novine u oblasti bioloških lekova.

Rok za slanje radova je 1. septembar 2018. godine, putem online forme sajta nauzrs.rs.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Do kada treba čuvati plaćene račune?
Next Nedimović: Ove godine nas očekuje rekordan rod kukuruza

You might also like

Društvo

Japanac potrošio 6065 dolara u mobilnoj igri

Kažu da ljudska glupost nema granica. Sad, da li je ovo glupost ili ne, vi prosudite. Mi ćemo ostati dosledni novinarskoj etici i biti nepristrasni. Samo želimo da vas upoznamo

Društvo

NSZ: Na evidenciji 628.000, nikad manje nezaposlenih

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović izjavio je u Kraljevu da se na evidenciji NSZ trenutno vodi 628.000 nezaposlenih, što je najmanji broj u poslednjih 25 godina.

Društvo

Prošle godine menadžeri hedge fondova zaradili 13 milijardi dolara

Iako je cifra vrtoglava, neki su ipak bili razočarani – još 2013. godine 25 najbolje plaćenih menadžera zaradilo je više od 21 mililjardu dolara.