Uzmi račun i pobedi: Od danas moguće slanje koverti sa računima

Uzmi račun i pobedi: Od danas moguće slanje koverti sa računima

Koverte s fiskalnim računima i slipovima od danas mogu da se šalju za državnu nagradnu igru ”Uzmi račun i pobedi”!

Nagradni fond će biti dupliran u odnosu na prošlu godinu i iznosiće 260,6 miliona dinara, rečeno je na konferenciji u Vladi Srbije.

Podrazumevaće nekoliko stanova u Beogradu na najatraktivnijim lokacijama, automobile, belu tehniku, vredne robne nagradde, a moguće i atraktivna putovanja, što će biti precizirano u naredne dve nedelje.

– Jedna od važnih mera nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije je i nagradna igra ”Uzmi račun i pobedi”. Istraživanje NALED pokazalo je da 94 odsto ispitanika podržava rešavanje tog problema – istakla je premijerka Ana Brnabić i naglasila da će priređivač ove nagradne igre biti Vlada Srbije kako bi joj još više dali na značaju.

Jednostavno slanje

Kako bi se izašlo u susret građanima, ove godine je olakšana procedura slanja računa.

– Računi će moći da se šalju u bilo kojoj koverti, ne u tipskoj, kao što je to bilo prošle godine.

Na koverti nije potrebno pisati adresu, već samo ”Uzmi račun i pobedi 2018”, a na strani gde se otvara koverat osoba koja ga šalje treba da upiše svoje ime, prezime, adresu iz lične karte ili pasoša, kao i broj telefona. Za ovu nagradnu igru se ne plaća poštarina, a svako može da pošalje neograničen broj koverti, samo je bitno da u njima bude deset ili više fiskalnih računa većih od 100 dinara, ili deset ili više slipova koji se dobijaju plaćanjem karticom, takođe u iznosu većem od 100 dinara – kaže naš sagovornik upućen u pravila nove nagradne igre.

Računi od početka 2018.U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi oni računi i slipovi koji su izdati od 1. januara 2018. godine, a zvanično, nagradna igra počinje početkom marta, kada će biti izvlačenja.

ŠTA NAPISATI NA KOVERTI:
– ”Uzmi račun i pobedi 2018”
– Ime i prezime osobe koja šalje
– Adresu iz lične karte ili pasoša (ulica i broj, poštanski broj, mesto)
– Broj telefona

Izvor: GdeInvestirati/tanjug
Previous Svetska banka objavila listu rasta bogatstva, ali bez Srbije
Next Belavia: Od 31. marta direktan let do Minska

You might also like

Tema dana

Sneg dobrodošao pšenici, nema razloga da hleb poskupi

Pšenicom je u Srbiji prošle godine zasejano oko 500.000 hektara, što je oko 18% manje nego 2015. godine, od čega je čak polovina posejana van optimalnih rokova.

Društvo

Svetska banka: Cene internet usluga u Srbiji među najvišim u Evropi

Stanovnici Srbije plaćaju internet usluge po cenama koje su među najvišima u Evropi, navodi se u izveštaju Svetske banke  o internetu u u službi razvoja Evrope i centralne Azije, koji

Društvo

Kredit od EIB-a za unapređenje objekata pravosuđa u Srbiji

Ministar finansija Dušan Vujović i potpredsednik Evropske investicione banke (EIB) Dario Skanapijeko potpisali su u ponedeljak finansijski ugovor o kreditu od 26 miliona evra za unapređenje objekata pravosudnih organa.