Dinar miruje, srednji kurs 118,37

Dinar miruje, srednji kurs 118,37

Dinar je danas zadržao gotovo istu vrednost prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 118,3742 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar je jači prema evru za 0,8 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 4,6 procenata. Od početka godine, dinar je ojačao prema evru za 0,1 posto.

Indikativni kurs dinara prema dolaru je oslabio za 0,5 procenata, na 96,9406 dinara za jedan dolar. Dinar je prema američkoj valuti jači za 4,4 odsto nego pre mesec dana, na godišnjem nivou za 19,8 procenata, a u odnosu na početak 2018. godine za 2,2 odsto.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Virtuelni asistent - posao budućnosti
Next Wall Street skliznuo s rekordnih nivoa

You might also like

Svetske berze

Evropske berze: Berze podstaknute rudarskim i naftnim sektorom

Na evropskim berzama u sredu ujutro indeksi su porasli, nakon pada dan pre, a zahvaljujući rastu cena nafte i sirovina, najveće su dobitnice akcije u rudarskom i naftnom sektoru.

Svetske berze

Azijske berze: Skok berzi, oporavak funte

Na azijskim berzama i u sredu su, treći dan zaredom, cene akcija porasle jer ojačala sklonost ulagača prema riziku, nakon novih rekorda na Wall Streetu i najava novih podsticajnih mera

Berza

Crne prognoze dotukle cene nafte

Cene nafte su pale na trgovanju u Njujorku, izgubivši ranije dobitke, nakon što je šef Međunarodne agencije za energetiku predvideo rast isporuka iz SAD-a.