CBS i BBC postaju partneri

CBS i BBC postaju partneri

Britanski BBC News prekida dugoročni sporazum o podeli izveštavanja i resursa sa ABC Newsom u Sjedinjenim Državama i umesto toga ulazi u partnerstvo sa CBS-om.  

Novi predsednik CBS-a David Rhoades rekao je danas da prema dogovoru s BBC-em CBS dobija pristup organizaciji koja je veća i sveobuhvatnija od Sky Newsa, koji je do sada bio njihov britanski partner. Rekao je da to ne znači da CBS namerava da smanji broj zaposlenih.

Potparolka BBC-a Charlotte Morgan rekla je da britanska televizija neslužbeno radila sa CBS-om poslednjih nekoliko godina i da ta američka televizija dobro odgovara njihovim trenutnim potrebama.

BBC se zahvalio ABC-iju na “dugom i uspešnom partnerstvu”.

ABC News je nedavno zaposlio dvoje novinara vesti iz BBC-a Iana Panela i Jamesa Longmana.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Xiaomi planira da otvori 2000 novih prodavnica
Next Montenegroberza: Promet u pola godine porastao 52%

You might also like

Transport

VLM Airlines odlaže početak letova iz Maribora za Beograd

Iako je nedavno najavljeno da će VLM Airlines od 30. oktobra uspostaviti direktne letove između Maribora i Beograda, to se neće desiti u narednih nekoliko meseci, saznaje Aviatica.

Transport

Uber otpustio 20 zaposlenih, zaposlena Appelova direktorka za marketing

Uber, vodeća svetska kompanija za usluge prevoza, preduzela je “dva velika koraka” ka popravljanju svog ugleda, otpustivši 20 zaposlenih zbog niza optužbi za zlostavljanje i zaposlila je bivšu Appleovu direktorku

Kompanije

Komercijalna banka za loše rezultate krivi prethodno rukovodstvo

Negativan finansijski rezultat Komercijalne banke u prvih šest meseci rezultat je dodatne ispravke kreditnog portfolija od problematičnih kredita. Ipak, pokazatelji govore u prilog stabilnosti i sigurnosti banke, navodi se u