Tri ugledne italijanske firme traže 164 radnika

Tri ugledne italijanske firme traže 164 radnika

Tri ugledne italijanske kompanije u Jagodini, “Andrea Confezione”, “Aunde SRB” i “Vibac Balcani”, traže radnike u Jagodini i okolini.

Italijanskim proizvođačima nedostaje 164 radnika, od čega 150 šivača i operatera na mašinama za šivenje.

“Andrea Confezione” traži 100 operatera na mašinama za šivenje i jednog administrativnog radnika sa znanjem italijanskog jezika.

“Aunde SRB” traži 50 šivača, dva mašinska inženjera i dva operatera na CNC mašini, dok “Vibak Balcani” traži devet radnika, po jednog menadžera za odnose sa klijentima i računovođu, dva vozača viljuškara i pet operatera.

Svoju ponudu za radnicioma ove firme istakle su na Sajmu zapošljavanja u Jagodini.

Na sajmu je 29 firmi iz Jagodine, iskazalo potrebe za više od 30 radnika, a najviše se traže zanatlije.

Uz šivače, koje traže italijanske fabrike, traže se elektromonteri, alatničari, metaloglodači, eroderi, brusači, bravari, mašinbravari, mesari, autoelektričari, prodavači, armirači, tesari, građevinski radnici, hostese, građevinski i mašinski inženjeri.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Nagli rast cene putera pretnja za pekarsku industriju u Francuskoj
Next Ugostiteljima na Jadranu nedostaju sezonski radnici

You might also like

Karijera

Kako se traži posao u svetu, a kako u Srbiji?

ManpowerGroup, najveća svetska kompanija specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje kandidata, sprovela je globalno istraživanje o tome kako se kandidati opredeljuju za posao  na skoro 4,500 kandidata tokom oktobra 2015. godine

Karijera

EPS objavio konkurs: Posao za 163 stručnjaka

Elektroprivreda Srbije je objavila konkurs za prijem 163 visokoobrazovanih stručnjaka različitih struka koji će biti zaposleni širom Srbije, a v.d. direktora Milorad Grčić je rekao da je to u skladu

Karijera

Beograd: 13. aprila evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

“Open day” evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja u organizaciji studentske organizacije Istek iz Beograda, biće održan 13. aprila na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.