Oglašena prodaja 134 vozila u vlasništvu države Srbije

Oglašena prodaja 134 vozila u vlasništvu države Srbije

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa Vlade Srbije, oglasila je prodaju 134 motorna vozila u svojini države, čiji su korisnici državni organi i organizacije.

Motorna vozila se, kako piše u dokumentaciji, otuđuju u celosti, zbirno kao sekundarne sirovine po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u visini od 609.700 dinara.

Zainteresovani kupci mogu razgledati vozila od 5. do 8. juna, dok se pisane ponude dostavljaju najkasnije do 14. juna, za kada je planirano otvaranje dostavljenih ponuda.

Na spisku vozila za prodaju se nalaze građevinski kamioni, turistički autobusi, autobusi za gradski saobraćaj i putnički automobili.

Izvor:Tanjug
Previous Produktna berza: Promet upola manji nego prethodne sedmice, pšenica pojeftinila
Next Srbija postaje kockarski raj za strance: Petina prihoda u turizmu od igara na sreću

You might also like

Društvo

Nove pogodnosti za investitore u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović najavio je da će grad Beograd na narednoj sednici Skupštine grada, 7. juna, usvojiti Odluku o dopuni Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta.

Društvo

Najvišim državnim funkcionerima u Crnoj Gori umanjene zarade

Predsedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću plata je smanjena za 195 evra, premijeru Dušku Markoviću za 174 evra, a nekim ministrima za 149 evra.

Društvo

Proizvodnja vina u Francuskoj smanjena za petinu

Proizvodnja vina u Francuskoj je ove godine za 19 odsto manja nego prošle godine, i trebalo bi da iznosi 36,9 miliona hektolitara.