Aksa otvorila prvu radnju u Bosni i Hercegovini

Aksa otvorila prvu radnju u Bosni i Hercegovini

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji iz Srbije, otvorio je u subotu maloprodajni objekat u Banjaluci.

To je prva Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno trinaesta u Aksa maloprodajnom lancu, saopšteno je iz ove kompanije.

“Izuzetna nam je čast da, posle više od 22 godine uspešnog poslovanja, prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banjaluci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji prenesemo i na tržište Bosne i Hercegovine i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati”, rekla je PR menadžerka kompanije Aksa Jelena Stančić.

U skladu sa sloganom “Sve za bebe i decu na jednom mestu”, Aksa nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, autosedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima, kako bi napravili pravi izbor pri kupovini, navedeno je u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous IEA: Globalno tržište nafte blizu uravnoteženja
Next Pad prodaje evropskih vozila u aprilu

You might also like

Kompanije

Kompanije uz podsticajna sredstva države zaposlile 40.000 ljudi

Ministarstvo privrede je saopštilo danas da su 72 kompanije koje su dobile podsticajna sredstva države i uspešno ispunile ugovorne obaveze ukupno do sada zaposlile oko 40.000 ljudi, što je za

Kompanije

Huawei na prvom mestu 500 najvećih privatnih kompanija u Kini

Kina je u sredu objavila najnoviju listu 500 najvećih privatnih kompanija u prošloj godini, u razdoblju vrlo jakog razvoja privatnog sektora u zemlji, a na čelu te liste nalaze se

Kompanije

Uprava Samsunga razmatra podelu kompanije

Korejski dnevni list Seoul Economic Daily, pozivajući se na neimenovane izvore, u ponedeljak je objavio da Samsung razmatra razdvajanje te kompanije na dva dela.