Raspisan konkurs za direktore javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Inđija

Raspisan konkurs za direktore javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Inđija

Na poslednjoj sednici skupštine Opštine Inđija odbornici su doneli jednoglasnu odluku o raspisivanju konkursa za izbor direktora 5 javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Inđija.

Javni konkurs za izbor direktora JP sprovešće komisija za sprovođenje konkursa u skladu sa uredbom o merilima za imenovanje direktora javnih preduzeca i to u JKP Komunalac, Vodovod i kanalizacija, JP za skupljanje i odlaganje otpada i održavanja deponija Ingrin, JP Inđija Put kao i JP Ingas Inđija.

Novoizabrani direktor funkciju će vršiti četiri godine, stim da mora ispunjavati određene uslove.

Konkurs za izbor direktora JP raspisan je nakon što je sadašnjim vršiocima dužnosti istekao jednogodišnji ugovor o obavljanju ove funkcije.

Skupština opštine Inđija odluku o konkursu za izbor direktora JP donela je na poslednjoj sednici održanoj  25. aprila.

Ova odluka se objavljuje u službenom glasniku u roku od osam dana od dana donošenja odluke, a prijave na javni konkurs za izbor direktora podnose se 30 dana od dana objavljivanja u službenom glasniku.

Izvor: GdeInvestirati/RTV
Previous Fond PIO: Niže osnovice za uplatu doprinosa za penzije
Next Velika Britanija: Rastuće cene pogađaju domaćinstva

You might also like

Kompanije

Oglašena prodaja Jugoremedije u stečaju

Stečajni upravnik fabrike lekova Jugoremedija iz Zrenjanina oglasio je prodaju tog preduzeća javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 1,9 milijardi dinara.

Transport

Fiat razmatra selidbu proizvodnje u Poljsku

Automobilska kompanija Fiat Crysler automobili (FCA) razmatra prebacivanje proizvodnje svog automobila marke “panda” u Poljsku.

Kompanije

Carlsberg pozitivno završio 2016. godinu

Danski proizvođač piva Carlsberg izvestio je u sredu da je u prošloj godini ponovo pozitivno poslovao, nakon gubitka u 2015., uz stagnaciju prodaje u ključnoj regiji istočne Evrope zbog slabijeg