Drvna industrija Jelova gora prodaje imovinu

Drvna industrija Jelova gora prodaje imovinu

Stečajni upravnik drvne industrije i prerade nemetala Jelova gora iz Užica oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Imovina dužnika podeljena je u deset celina.

Najvažniju imovinu prve celine čini zemljište, strugara, stolarska radionica, otkupna stanica i oprema u selu Ribaševina, ukupne procenjene vrednosti oko 22,7 miliona dinara.

Motel u Ribaševini, sa zemljištem i opremom, ukupne procenjene vrednosti oko 16,2 miliona dinara, čini drugu oglašenu celinu.

Posebne celine su i četiri stana u ovom selu, i to dva jednosobna, čija je procenjena vrednost po 1,56 miliona dinara i dva dvosobna, procenjene vrednosti od po 2,23 miliona dinara.

Preostale oglašene celine su magacin (procenjena vrednost 184.465 dinara) i prodavnica (6.672.103 dinara) u selu Trnava, magacin u Ribaševini (1.762.628 dinara) i prodavnica u selu Gostinica (4.308.436 dinara).

Zatvorene ponude dostavljaju se Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika do 15. maja u 10 časova, a njihovo javno otvaranje obaviće se 15 minuta kasnije.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evropske berze pritisnute rudarskim i naftnim sektorom
Next Boeing najavio mere štednje, otkazi za stotine inženjera

You might also like

Kompanije

Niš: Ponovo moguća otplata komunalnih računa, uz otpis kamate

Veće grada Niša odobrilo je danas Javnom komunalnom preduzeću “Objedinjena naplata” da sa građanima koji imaju zaostale račune za komunalne usluge sklope ugovore o otplati dugova na rate ili odjednom,

Kompanije

Snap za patent platio 7,7 miliona dolara

Prema neimenovanim izvorima, Moshe Hogeg, jedan od suosnivača propalog Instagramovog konkurenta, aplikacije Mobli, prodao je jedan od svojih patenata kompaniji Snap (koja stoji iza popularne aplikacije Snapchat) za iznos od

Kompanije

Nissan preuzima trećinu udela u Mitsubishiju

Prema danas objavljenim dokumentima Mitsubishijevih 34 odsto kompanije kupiće japanski proizvođač automobila Nissan za 1,9 milijardi evra.