NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

Ulaganje u investiciono zlato, odnosno zlato najvise čistoće, predstavlja najsigurniji vid ulaganja, a kupci mogu biti i pravna i fizička lica u Srbiji.

Kupovina investicionog zlata je odavno omogućena u svim zemljama Evropske Unije dok u Srbiji to nije bio slučaj.

Kompanija Insignitus GOLD d.o.o. Beograd je prva u Srbiji koja uvozi sertifikovane poluge zlata i legalno ih prodaje u Srbiji.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid ulaganja, možete zakazati razgovor i/ili sastanak popunjavanjem formulara ispod, možete i rezervisati poluge i preuzeti ih i platiti u kancelarijama firme Insignitus GOLD d.o.o. u Beogradu, ulica Balkanska 2/L17 (zgrada pored hotela Moskva – “Pametna zgrada”).

Za informacije o cenama, dimenzijama i slikama poluga, i za zakazivanje telefonskog razgovora i/ili sastanka popunite formular OVDE.

Pogledajte kako jedan od najpriznatijih srpskih ekonomista objašnjava zašto je bolje čuvati novac u zlatnim polugama nego držati novac u banci .

Gdeinvestirati.com je razgovarao u nekoliko navrata sa menadžmentom kompanije Insignitus GOLD d.o.o. Beograd i možemo da preporučimo svima onima kojima je sigurnst njihove investicije na prvom mestu da ozbiljno razmotre mogućnost ulaganja u investiciono zlato.

U poslednjih 15 godina, cena zlata je uvećana gotovo 4 puta, a posebno pokazuje tendenciju rasta u periodima kriza kada služi kao sigurno utočište.

Inače, čini se da poslednjih godina svet postaje sve nesigurniji što će se odražavati i na cenu i atraktivnost investicionog zlata kao sigurne luke.

U koliko želite više informacija o ovoj temi i zainteresovani ste za ulaganje u investiciono zlato, zakažite telefonski razgovor/sastanak popunjavanjem formulara OVDE.

Previous Turska: Većina građana podržala Erdoganove ustavne promene
Next Iran otvorio pet novih faza u najvećem gasnom nalazištu u zemlji

You might also like

Berza

Dinar oslabio, danas 122,77 dinara za jedan evro

Dinar je oslabio 0,1 odsto prema evru i zvanični srednji kurs za danas iznosi 122,7650 dinara za jedan evro.

Berza

Evropske berze pod pritiskom Trumpove pobede

Na evropskim berzama u sredu ujutro cene akcija oštro su pale jer na tržištima vlada nesigurnost nakon neočekivane pobede Donalda Trumpa na američkim predsedničkim izborima.

Berza

Produktna berza: Najveći promet u poslednja dva meseca, cena soje i dalje raste, pšenica jeftinija

Na Produktnoj berzi u Novom Sadu ove je nedelje trgovano 1.700 tona robe, što je tri puta veći promet nego prethodne nedelje i najveći nedeljni obim prometa u poslednja dva