Vučić: Radnicima Goše po 60.000 dinara pomoći

Vučić: Radnicima Goše po 60.000 dinara pomoći

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će svaki radnik Fabrike šinskih vozila Goša dobiti po 60.000 dinara neto jednokratne pomoći.

Vučić je novinarima u Smederevskoj Palanci, gde je razgovarao sa radnicima fabrika Goša, kazao da će se o tome razgovarati na sednici Vlada Srbije u nedelju ili ponedeljak, ističući da su nađena sredstva za isplatu te pomoći.

On je kazao da će Vlada Srbije “preuzeti na sebe” proces overe zdravstvenih knjižica radnika Goše, prenela je TV Prva.

Radnici fabrike šinskih vozila Goša štrajkuju već deset dana, tražeći isplatu zaostalih zarada, overu zdravstvenih knjižica i redovne plate.

Izvor:Beta
Previous Sirijsko prokletstvo: Pet neposrednih rizika nakon američkih vazdušnih udara
Next Australijski dolar oslabio pod pritiskom pada cene rude gvožđa

You might also like

Politika

RIK: Konačan broj birača u Srbiji 6.739.441

U Srbiji će na opštim izborima koji se u nedelju održavaju moći da glasa 6.739.441 birač, izjavio je u petak uveče predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević.

Društvo

Prijave za profesionalne vojnike u 19 gradova Srbije

Ministarstvo odbrane odredilo je, povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije, mesta službovanja i adrese vojnih pošta u 19 gradova u kojima kandidatu mogu da podnesu svoje

Društvo

Novosti: Dugovi za kredite građana ipak, idu uterivačima

Narodna banka Srbije je formirala radnu grupu koja treba da izradi propis po kome će i fondovi i agencije moći pored dugova firmi da otkupljuju i kredite koje ne mogu