McLaren-Honda najavio saradnju sa kompanijom Logitech

McLaren-Honda najavio saradnju sa kompanijom Logitech

McLaren-Honda sa zadovoljstvom najavljuje novi višegodišnji ugovor s Logitechom, brendom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje službeni partner tehnološke periferije.

Logitech je jedan od najpopularnijih svetskih brendova potrošačke elektronike, s ogromnim međunarodnim dometom i distribucijom u više od 100 zemalja širom sveta. Logitech je postao sinonim za zbližavanje ljudi putem digitalnog iskustva.

Logitech je predstavljen na kokpitu McLaren-Honde MCL32 od subote 25.03. na Velikoj nagradi Australije u Melburnu, a obuhvata širok spektar mogućnosti u mnogim ključnim sektorima, uključujući računarstvo, gejming i video.

„Ova saradnja izgrađena je na osobinama koje Logitech i McLaren-Honda dele – tehnološke inovacije koje pomažu ljudima da postignu više, a to sve radimo vođeni strašću”, rekao je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor kompanije Logitech. „Uzbuđenje ne može biti veće kada sarađujete s takvim kultnim timom i na taj način predstavljate milionima obožavatelja Formule 1 naše Logitech i Logitech G brendove. Nikada se ne zna šta budućnost može doneti…”

Zak Brown, izvršni direktor McLaren Group, je dodao:

„Oduševljeni smo da imamo tako važan brend u tehnološko-potrošačkom sektoru kao deo našeg tima. McLaren-Honda je sinonim za inovacije i neumornu potragu za tehnološkim evolucijama, i deli te vrednosti s Logitechom kao i glad za razvojem kako bismo poboljšali naš svakodnevni život, odnosno, kako bismo bili produktivniji i zadovoljniji, lično ili profesionalno.”

„Zajedno već radimo na uzbudljivim planovima za budućnost naše saradnje i dosta toga se još sprema iz oba tima, McLaren-Honde i Logitecha u našoj zajedničkoj ponudi našim navijačima i deoničarima.”

Izvor: GdeInvestirati/Benchmark
Previous Svaki četvrti korisnik interneta u Evropi kupuje online
Next Kvartalna dobit kompanije H&M u blagom padu

You might also like

Kompanije

Razvod posle 15 godina: eBay oterao PayPal

Razvod posle 15 godina braka eBaya i PayPala je glavna vest u svetskim medijima.

Usluge

VIG kupio kompaniju AXA u Srbiji

U julu ove godine Vienna Insurance Group (VIG) potpisala je ugovor o kupovini akcija kompanija AXA Neživotno osiguranje a.d.o. Beograd i AXA Životno osiguranje a.d.o. Beograd radi njihovog preuzimanja.

Banke i finansije

Skupština AIK-a odobrila novu dividendu

Vanredna skupština akcionara AIK banke, održana 2. septembra, usvojila je sve tačke dnevnog reda, uključujući i odluku o isplati dividende.