Mišković želi InterContinental u Zagrebu

Mišković želi InterContinental u Zagrebu

Srpska kompanija Delta Holding, u vlasništvu biznismena Miroslava Miškovića, s InterContinental Hotel Groupom IHG vodi pregovore oko dolaska hotela InterContinental u Zagreb.

Ići će se s modelom kupovine nekog postojećeg hotela koji bi se potpuno renovirao po standardima slavnog brenda, piše Poslovni dnevnik.

Iz Delte se saznaje da im je podršku pružio i gradonačelnik Bandić te da su počeli razgledati potencijalne lokacije za zagrebački hotel. Zasad ne žele otkrivati s kim vode pregovore, no nadaju se da će u glavnom hrvatskom gradu uskoro početi s poslovanjem.

Delta je pre godinu i po počela s izgradnjom InterContinenetala u Ljubljani. Intercontinental Ljubljana biće prvi hotel s pet zvezdica u glavnom gradu Slovenije. Imaće 165 soba, 2 banket dvorane, spa centar sa bazenom i fitness zonom, predsednički apartman. Na poslednjem, 21. spratu, biće smešten restoran s panoramskim pogledom na Ljubljanu.

Svečano otvaranje hotela Intercontinental Ljubljana planirano je za proleće 2017. godine.

Izvor: GdeInvestirati/SeeBiz
Previous U subotu 25. marta na Čukarici počinje Sajam zapošljavanja
Next Kompanija Ubisoft otvorila studio u Beogradu

You might also like

Kompanije

Porasla prodaja pametnih telefona

Firma “Gartner” objavila je rezultate svog istraživanja koje se bavi stanjem tržišta pametnih telefona tokom prvog kvartala ove godine.

Kompanije

Povoljne cene bakra olakšavaju poslovanje RTB Bora

Svetsko tržište metala se oporavlja. Na Londonskoj berzi samo od druge polovine prošle godine, cene čelika i bakra porasle su za petinu.

Kompanije

Avast kupuje AVG, konkurentsku antivirusnu kompaniju

Avast Software je objavio da za 1,3 milijarde dolara u gotovini kupuje rivalsku antivirusnu kompaniju AVG.