Svakog dana na sajtu YouTube pogleda se milijardu sati videa

Svakog dana na sajtu YouTube pogleda se milijardu sati videa

Googleov popularni video servis YouTube može se pohvaliti podatkom da njegovi korisnici svakog dana pregledaju ukupno milijardu sati video sadržaja koji se tamo nalazi.

Podatak je to koji je objavio sam Google nakon što je nekoliko godina proveo u praćenju navika korišćenja njihovog servisa. U Googleu takođe napominju kako bi jedna osoba trebala da sedi oko 100 hiljada godina ispred svog računara ili na svog mobilnog uređajaja kako bi sama pogledala toliko sati video sadržaja.

Vredi napomenuti i to da je ovoliko sati pregledanja video sadržaja postignuto zbog činjenice da je Youtube trenutno dostupan u više od 88 zemalja sveta, kao i na 76 različitih svetskih jezika, čime pokriva oko 95% svetske populacije.

Izvor: GdeInvestirati
Previous Roberto Azevedo reizabran na funkciju generalnog direktora STO
Next Najveći privatni vozni park na svetu od 7.000 automobila

You might also like

Kompanije

Arena traži novog naslovnog sponzora

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora Arene Beograd objavila je poziv za izbor naslovnog sponzora objekta čiji je trenutni naziv Kombank arena.

Transport

Turkish Airlines: U 2017. godini broj putnika veći za 9,3 odsto

Turkish Airlines (THY) ostvarila je porast broja putnika za 9,3 odsto u 2017. godini u odnosu na godinu ranije.

Turizam

MK Grupa želi Budvansku rivijeru

MK Grupa, biznismena Miodraga Kostića, i dalje je zainteresovana da postane većinski vlasnik Hotelske grupe Budvanska rivijera.