PKB nije interesantan Arapima?

PKB nije interesantan Arapima?

Na poziv Vlade Srbije investitorima zainteresovanim za kupovinu Poljoprivrendog kombinata Beograd stiglo je više pisama o zanteresovanosti iz Kine, Singapura, Velike Brelike Britanije ali i od dve velike domaće kompanije, prenosi RTS.

Iako se očekivalo, pismo o zainteresovanosti nije poslala kompanija “Al Dahra” iz Ujedninjenih Arapskih Emirata. Međutim, to ne znači da oni ne mogu da se pojave kao potencijalni kupci PKB- a.

Naime u resornom ministarstvu pojašnjavaju da se pisma o namerama prikupljaju da bi se na osnovu njih odabrao model privatizacije, posle čega će biti objavljen javni poziv za privatizaciju PKB na koji mogu da se jave i oni koji nisu slali pismo o namerama.

Izvor:RTS
Previous Poljska protiv formiranja "ekskluzivnog kluba članica" unutar EU
Next Nikolić i Vučić dogovorili blisku saradnju i u budućnosti

You might also like

IT

SAD stavio sajt Alibaba na crnu listu zbog falsifikata

Sjedinjene Američke Države vratile su veb sajt kineskog giganta za elektronsku trgovinu Alibaba na “crnu listu” platformi ozloglašenih po prodaji falsifikovane robe i kršenju prava intelektualne svojine.

Najvažnije vesti

JP Ada Ciganlija: Raspisan konkurs za prodajna mesta, rok 24. april

JP “Ada Ciganlija” nastavlja da raspisuje konkurse pred letnju sezonu. Ovoga puta, zainteresovani će imati priliku da se nadmeću za osam lokacija za prodaju kokica ili pečenog krompira, kozmetike i

Preduzetništvo

Uskoro Centralni registar faktura

Privredici u Srbiji koji svoju fakturu ne prijave Upravi za trezor neće moći da naplate robu a preti im kazna od 10.00 do dva miliona dinara, piše današnja “Politika”.