Konkurs za dodelu podsticaja u sektoru omladine

Konkurs za dodelu podsticaja u sektoru omladine

Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije raspisalo je konkurse u oblasti omladinskog sektora u iznosu do 171 milion dinara.

U saopštenju se navodi da je reč o konkursima za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora – za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou, kao i za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja.

To se odnosi i na javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i programa “Mladi su zakon”, kao i javni konkurs za razvoj i sprovođenje omladinske politike.

Pravo učešća na konkursu imaju jedinice lokalne samouprave koje imaju osnovanu kancelariju za mlade, kao i udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi koji su registrovani na teritoriji Srbije, u zavisnosti od konkursa.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na internet stranici Ministarstva.

Rok za dostavljanje predloga programa i projekata je 27. februar.

Gdeinvestirati.com
Previous Uhapšeni osnivači panamske kompanije Mossack Fonseca
Next Objavljen poziv za koncesiju aerodroma "Nikola Tesla"

You might also like

Društvo

Forbes objavio listu najbogatijih žena na svetu

Od 2043 najbogatijih ljudi na svetu po listi koju je sačinio Forbes, 227 su žene – što je više za 25 u odnosu na prošlu godinu. Žene, koje čine 11

Preduzetništvo

Male pivare postale jedna od pet najperspektivnijih biznisa u Srbiji

Samo u poslednjih godinu dana proizvodnja zanatskog piva u Srbiji porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji.

Kompanije

METRO Accelerator: Za startap ideje u sektoru maloprodaje do 120.000 evra

METRO i američka kompanija Techstars otvorili su drugi po redu konkurs METRO Accelerator za startap firme koje razvijaju digitalna i tehnološka rešenja za poslovne potrebe u maloprodaji, a priliku da