Kako je šef kompanije za donji veš dočarao kolegama šta je život sa velikim grudima

Kako je šef kompanije za donji veš dočarao kolegama šta je život sa velikim grudima

Marketing kampanja proizvođača donjeg veša, koja se fokusirala na ono što je stvarno važno, zahvaljujući šašavom direktoru.

Život žene je ponekad težak. Bolni periodi, trudnoća i rađanje dece, brushalteri koji vam bodu leđa, brushalteri generalno… Kada bi muškarci samo znali kako preživljavaju.

Primadonna je kompanija koja proizvodi donji veš od 1865, sa akcentom na brushaltere. Na reklami piše da je potrebno deset sekundi da osetite idealni brushalter. Potrebno je 18 meseci da se isti kreira.

Direktor kompanije hteo je da motiviše svoje muške kolege da osete kako je to biti žena. Ignace Van Doorselaere naterao ih je da nose lažne grudi, kako bi stvarno osetili kako je biti žena.

“Imamo čitav arsenal marketinških tehnika da ovo saznamo, ali postoji samo jedan način da to zaista osete. Ne možete da proizvodite veš za velike grudi, a da ne znate kako je imati ih”, objašnjava Doorselaere.

“Postoji samo jedan način da muškarac oseti kako je nositi korpe veličine E, i to tako što će ih zaista nositi”, kaže u Youtube videu.

Pošto prosečna E korpa teži između 1 i 1,5 kilograma, Doorselaere je naterao zaposlene da ovu težinu nose oko vrata. Kada su počela da ih bole leđa i vratovi, shvatili su šta znači dobra potpora. A onda su mnogo lakše mogli da razumeju suštinu svoje kompanije, i sa više razumevanja učestvuju u kreiranju marketinških kampanja.

“Dobra potpora je važna. Sada svako u PrimaDonni to zna”, šaljivo zaključuje ovaj direktor.

what-its-like-to-have-large-breasts-bra-primadonna-13

“Muškarci možda vole da gledaju u velike ženske grudi, ali to nije osnova naše kompanije. Oni vide samo prednosti”, kaže direktor.

what-its-like-to-have-large-breasts-bra-primadonna-17

“Budimo iskreni, E korpe mogu da teže više od kilograma, a to je puno. Bole vas vrat i leđa. ”

what-its-like-to-have-large-breasts-bra-primadonna-2

Naravno postoje i zabavni momenti…

what-its-like-to-have-large-breasts-bra-primadonna-16

Ali probajte da prošetate kilometar u ženskim cipelama da to osetite.

what-its-like-to-have-large-breasts-bra-primadonna-18

Pogledajte ceo video.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous U toku upis za školu pilota
Next Dinar miruje, u ponedeljak 123,37 dinara za evro

You might also like

Preduzetništvo

Aleksandar Gračanac: Mikro, male i srednje firme najvažniji uslov za rast privrede

Mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnici (MSPP) postali su najvažnije pitanje za svaku privredu i uslov za održiv privredni rast i socijalnu koheziju, ocenio je koordinator foruma MSPP u

Preduzetništvo

NALED: Siva ekonomija kriva za visoke poreze i parafiskalne namete

Privrednici u Srbiji procenjuju da je siva ekonomija najzastupljenija u građevinarstvu, trgovini, advokaturi i ugostiteljstvu, a kao ključne uzroke pojave sive ekonomije vide u visokim porezima i doprinosima na zarade

Preduzetništvo

Tri startapa predstavljaće Srbiju 7. marta na takmičenju u Berlinu

Algoritam za rešavanje međusobnih dugovanja preduzeća, aplikacije za brži i lakši dizajn eneterijera i pomoć ljudima koji su izgubili moć govora su tri startapa koja će predstavljati Srbiju  na takmičenju