Grad Beograd traži firmu koja će uklanjati vozila, kioske, tezge i zabavne parkove

Grad Beograd traži firmu koja će uklanjati vozila, kioske, tezge i zabavne parkove

Sekretarijat za inspekcijske poslove traži firmu koja će po nalogu ovlašćenog inspektora uklanjati i čuvati uklonjene stvari.

U dokumentaciji koja je priložena uz javni poziv stoji da će onaj koji dobije posao uklanjati i čuvati vozila, zapreke, ograde, kioske, delove bašti ugostiteljskih objekata, zabavne parkove, tezge, vitrine, žardinjere… Oni će imati obavezu da obezbede radnike za njihovo sklanjanje, kao i čuvanje u određenom vremenskom periodu.

Na drugoj strani, naručilac posla, Sekretarijat za inspekcijske poslove, moraće da obezbedi da objekti budu iseljeni, a po potrebi i prisustvo komunalne policije.

Izvor: Agencije
Previous Kratkoročni najam: Izdaju svoj stan za 1.060 EUR, žive u tuđem za 170 EUR
Next ECB: Otkup obveznica povećao zaduživanje kompanija

You might also like

Društvo

SAD: U oktobru otvoreno preko 260.000 radnih mesta

Američki poslodavci su u oktobru značajno pojačali tempo zapošljavanja i otvorili najviše novih radnih mesta od prošlogodišnjeg jula, nakon slabijeg septembra koji odražava posledice snažnih uraganima na jugu zemlje.

Društvo

Finci prvi u svetu po trošenju mobilnog interneta

U svom najnovijem istraživanja tržišta telekomunikacionih operatera, kompanija Tefficient izdvaja Finsku kao državu vodeću po količini saobraćaja koji tamošnji korisnici generišu.

Društvo

Pronađene dve rakete u avionu koji je u Beograd doleteo iz Bejruta?

Avio-kompanija “Air Serbia” je saopštila da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, identifikovana na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom.