Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Žestoko ćemo udariti po siledžijama i nasilnicima nad ženama i decom, poručio je premijer tokom konferencije povodom posete pomoćnice američkog državnog sekretara Victorije Nuland.

Najavljujući da će o tome više govoriti sutra u odvojenoj konferenciji, Vučić je napomenuo: “Sve što mogu da kažem je da im ne bih bio u koži”.

“Sutra ću da govorim o svemu tome, spremili smo ozbiljan plan i u borbi protiv onih koji misle da sprovode nasilje nad ženama i deci, i jedno i drugo biće posebna tema novih zakonskih rešenja i podzakonskih akata”, istakao je Vučić na pitanje novinara šta država planira da uradi povodom novog slučaja ubistva i silovanja deteta.

Javnost u Srbiji je potresena nakon poslednjeg slučaja monstruoznog silovanja i ubistva trogodišnje devojčice.

Izvor: Tanjug.rs
Previous NBS: Nema osnova da poslovne banke razmišljaju o primeni negativnih kamatnih stopa
Next Kilogram vune za dva kilograma soli

You might also like

Društvo

Dubai: Uvode se policajci-roboti

Kada Vas policija zaustavi zbog uočenog prekršaja ili prebrze vožnje, postoje situacije iz kojih možete da se izvučete bez kazne, policijaci mogu da se sažale na Vas.

Najvažnije vesti

Blokiran izvoz srpske pšenice u Makedoniju

Srbija je prestala da izvozi pšenicu u Makedoniju, jer je Ministarstvo poljoprivrede te države podiglo cenu fitosanitarnih uverenja za 833 odsto, pa je posao postao neisplativ.

Društvo

Bivši radnici Staklare traže preispitivanje stečaja i socijalni program

Bivši radnici Srpske fabrike stakla u Paraćinu traže od Apelacionog suda da preispita odluku o stečaju, a od države socijalni program, rečeno je na sastanku sa predstavnicima Samostalnog sindikata opštine