Zrenjanin: Pet osoba ubijeno, 20 ranjeno u pucnjavi u kafiću

Zrenjanin: Pet osoba ubijeno, 20 ranjeno u pucnjavi u kafiću

Pet osoba je ubijeno a 20 je ranjeno noćas u mestu Žitište kod Zrenjanina kada je muškarac ušao u kafić i pucao na goste iz automatskog oružja.

MUP Srbije je saopštio da je Z.S. (38), u 1.40 časova, ušao u kafić Makijato i ispalio više hitaca iz automatskog oružja.

Tom prilikom ubio je svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio da puca po građanima koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Z.S, a uviđaj je u toku.

Kako javlja RTV, u Zrenjaninsku bolnicu primljeno je 25 osoba, od čega je troje bilo maloletnika, a odmah nakon prijema, tri osobe su je preminule. Izvršeno je ukupno sedam operacija.

Troje povređenih je odmah prebačeno u Klinički centar Vojvodine, jedna osoba na Institut u Sremskoj Kamenici, a jedna osoba je upućena na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv ovog strašnog dela je ljubomora.

Izvor:N1
Previous Izrael uveo blokadu Hebrona, najveća operacija na toj teritoriji u poslednje dve godine
Next Radnicima FAP smanjuju otpremnine za 100 evra po godini staža dok su na kolektivnom odmoru

You might also like

Društvo

Nemačka – zemlja u čiju budućnost se ne sumnja

Poslovno poverenje u Nemačkoj je poraslo na novi rekord, jer je optimizam povodom budućeg poslovanja neutralisao nešto pesimističniju procenu aktuelne situacije. 

Društvo

Prodaja kompjutera u 2016. pala petu godinu zaredom

Prodaja kompjutera u prošloj godini ponovo je pala, nastavljajući silazni niz koji je započet 2012. godine, pokazuju podaci dve konsultatske kompanije.

Najvažnije vesti

Ana Brnabić: Više investitora, nova radna mesta, manji javni dug…

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je za 100 dana rada Vlade zaključeno sedam novih ugovora sa investitorima, ukupne vrednosti 78 miliona evra, čime će biti obezbeđeno 2.778 novih