Ryanair uskoro počinje da leti iz Niša ka Dizeldorfu i Milanu

Ryanair uskoro počinje da leti iz Niša ka Dizeldorfu i Milanu

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair otvara dve nove linije iz Niša za Diseldorf i Milano, sa po dva leta nedeljno, koji počinju 30. oktobra i 1. novembra.

Otvaranje novih linija će, kako poručuju iz kompanije, biti praćeno puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19.99 evra, odnosno 2.466 dinara za putovanja u novembru mesecu ove godine, a karte su dostupne na sajtu www.ryanair.com do utorka u ponoć (14. juna).

„Ryanair se raduje objavljivanju dve nove linije iz Niša za/od Diseldorf Weeze i Milan Bergamo, sa po dve operacije nedeljno počevši od 30. oktobra, odnosno od 1. novembra 2016. godine, pored već dve najavljene linije za Berlin i Bratislavu na našem prvom aerodromu u Srbiji„, izjavila je Chiara Ravaraiz Ryanaira u Nišu, dodajući da su nove linije idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače.

Ryanair očekuje 120.000 putnika na godišnjem nivou sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.

U predstavljanju zimskog reda letenja sa niškog aerodroma za 2016. godinu, Ryanair navodi da će posetioci i putnici u Srbiji ove zime moći da biraju između četiri linije iz Niša i da očekuju dalja unapređenja kroz program Ryanaira Always Getting Better koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena avio karata.

Izvor: GdeInvestirati/Beta,/Tanjug
Previous Srbija: Neto izvoz IT sektora veći od Železare i Fiata zajedno
Next Sve veće razlike u bogatstvu zemalja evrozone

You might also like

Kompanije

Bosnalijek: Prihodi veći za 13 odsto u prvih šest meseci

Najveća bosanskohercegovačka farmaceutska kompanija Bosnalijek je u prvih šest meseci ove godine ostvarila neto prihod od prodaje u iznosu od 52 milion KM (26,7 miliona EUR), što je rast od

Kompanije

Kragujevac: Proizvodnja novog modela FIAT 500L do kraja godine

Fiat Crysler automobili Srbija će 25. maja u Kragujevcu organizovati svečanost povodom početka proizvodnje novog modela fiat 500L koji će se od ove godine proizvoditi u kragujevačkoj fabrici, najavila je

Agrobiznis

Stočari na prekretnici: I potrošači zbunjeni niskim cenama mesa u trgovinama

Cena mesa na domaćem tržištu je toliko niska da su i potrošači zbunjeni. Stočari posluju ispod granice isplativosti. Šta se zapravo dešava?