Prehrambena kompanija Yuhor otvara lanac svojih dućana

Prehrambena kompanija Yuhor otvara lanac svojih dućana

Do kraja 2016. godine jagodinska mesna industrija Yuhor planira da otvori oko 60 maloprodajnih objekata u Srbiji u kojima će se prodavati meso i mesne preradjevine proizvedene u toj fabrici.

Direktor Yuhora Miomir Nikolić kazao je agenciji Beta da je već otvorena 31 radnja u 23 grada Srbije od kojih je sedam u Beogradu.

Prema njegovim rečima, u Yuhor dućanima zaposleno je oko 200 ljudi.

“Otvaranjem Yuhor dućana želimo da se približimo kupcima gradeći sopstvenu maloprodajnu mrežu, jer smatramo da naši potrošaći zaslužuju da svoj brend imaju u svom komšiluku uz besporekornu uslugu, prijatan ambijent i po veoma pristupačnim cenama”, kazao je Nikolić.

On je rekao da potrošaći u tim radnjama pored Yuhorovih proizvoda, medju kojima su sveže meso, mesne preradjevine, kao i španski i italijanski delikatesi, mogu kupiti i testenine i mlečne proizvode.

foto: wall.alphacoders.com

foto: wall.alphacoders.com

Diretor marketinga kompanije Delta food, koja je deo grupe Delta agrara, a u čijem sastavu Yuhor posluje od 2004. Nataša Jovanović kazala je da za sedam meseci od kada je otvoren prvi Yuhor dućan, prosečno dnevno oko 300 kupaca pazari u tim radnjama, a prosečna vrednost računa je oko 600 dinara.

Ona je navela da se zahtevi kupaca po regionima razlikuju pa su i dućani specijalizovani sa svojim ponudama za svaki region.

“Yuhor dućani nisu diskonti mesa, već je ideja prilikom njihovog osnivanja bila da se kupcima stvori poseban ugodjaj prilikom kupovine i da im se ponudi sve ono što ide uz meso i mesne preradjevine kako bi ugodjaj prilikom konzumacije bio kompletan”, kazala je ona.

Yuhor je osnovan 1902. kao mala firma za izvoz svežeg mesa i živine na zapadnoevropsko tržište, a od 1908. bavi se proizvodnjom kobasica i preradom mesa. Od decembra 2004. Yuhor posluje u sastavu Delta agrara, odnosno Delta M kada je 87,22 odsto kapitala Yuhora platila oko 7,5 miliona evra.

Trenutno Yuhor ima asortiman od preko 130 proizvoda.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous RTB Bor: Moguć otpis 90 odsto starog duga
Next Google prestigao Apple i postao najvredniji svetski brend

You might also like

Društvo

Građani neće ići na crnu listu zbog duga od 2 dinara

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković naložila je stručnim službama da učine sve što je u nadležnosti NBS da banke ne upisuju građane u Kreditni biro zbog minimalnih dugovanja.

Kompanije

Mistarstvo kulture raspisalo konkurse iz oblasti javnog informisanja

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je 7 konkursa iz oblasti javnog informisanja, koji su otvoreni od danas do 16. marta 2017. godine.

IT

Alphabet usklađuje poslovanje sa odredbama Evropske komisije

Američki tehnološki gigant Alphabet, koji je kažnjen u junu sa rekordnih 2,4 milijarde EUR od strane Evropske komisije zbog favorizovanja svojih servisa za prodaju, predao je Komisiji plan regulisanja svog