Na Android i iOS uređajima će jedino raditi PayPal aplikacija

Na Android i iOS uređajima će jedino raditi PayPal aplikacija

Osim na uređajima sa Android platformom verzije 4.0.3 ili novijom, odnosno na Apple uređajima sa iOS 9.1 platformom ili novijom, PayPal aplikacija više neće raditi.

Nova 6.0 verzija PayPal aplikacije neće biti podržana na Windows Phone, BlackBerry OS ili Amazon Fire Phone platformama.

PayPal-ovo novo izdanje dolazi sa novim izgledom, PayPal balansom i istorijom transakcija. Iako PayPal nastavlja da traži nove načine da napravi nove pogodnosti za korisnike, morali su da donesu odluku da odbace podršku za platforme koje koristi veoma mali broj korisnika. PayPal podseća da će i dalje moći da se koristi mobilni sajt za pristup PayPal-u baš kao i preko aplikacije.

Naglasićemo i to da će se ova promena dogoditi od 30. juna. BlackBerry korisnici će i dalje biti u mogućnosti da koriste PayPal-ovo peer-to-peer plaćanje preko BBM-a, a Outlook.com korisnici će i dalje moći da pristupe PayPal dodatku za slanje novca preko inboxa.

Izvor: GdeInvestirati/Benchmark
Previous Vučić u privatnoj poseti Moskvi, sastanak sa Putinom "u četiri oka"
Next Sindikat RTB Bor: Depozit garancija u slučaju neuspeha

You might also like

Kompanije

Apple predstavio najnoviji iPhone 7

Na svečanoj konferenciji u San Francisku direktor kompanije Apple Tim Cook  predstavio je iPhone 7 koji donosi nekoliko novih opcija.

Kompanije

LeEco u vrlo rizičnoj finansijskoj situaciji

Kineski multinacionalni tehnološki konglomerat L’Eko (LeEco) potvrdio je da mu je zamrznuta imovina u sporu sa poveriocem. 

Kompanije

Iran Air uskoro uvodi avioliniju od Teherana do Beograda

Iranska aviokompanija Iran Air planira da uvede direktnu liniju između Teherana i Beograda već od zimske sezone.