Otkriveno koja je najjeftinija valuta

Otkriveno koja je najjeftinija valuta

Do danas najjeftinija valuta je poljski zlot, smatraju analitičari istraživačke grupe Global research iz Deutsche banke, piše Business insider.

U izveštaju grupe ekonomista pod rukovodstvom Alana Ruskina i Georgea Saravelosa navodi se da se poljska valuta kotira “izuzetno jeftino“ i da je potcenjena za oko 10 odsto.

Istovremeno, stručnjaci najavljuju da će kurs zlota rasti. Valutu će podržati visoki pokazatelji poslovne aktivnosti, niska nezaposlenost i porast zarada.

Izvor: GdeInvestirati/Sputnik/B92
Previous Dolar premašio granicu 110 dinara
Next Wall Street: Skočile bankarske akcije

You might also like

Društvo

Još jedan atraktivan projekat: Žičara će spajati Ušće i Kalemegdan

Goran Vesić najavio još jedan atraktivan projekat u saradnji sa republičkom vladom. Pre gondole, biće urađen most od Beton hale do šetališta na tvrđavi.

Društvo

Velika Britanija napustila sporazum o ribarstvu

Vlada Velike Britanije danas je objavila odluku o napuštanju Londonske konvencije o ribarstvu iz 1964. da bi povratila ekskluzivno pravo na ribolov u blizini svojih obala, što je u skladu

Društvo

Srbija do kraja 2017. bivšim zaposlenima povezuje radni staž

Bivšim radnicima koji imaju rupu u stažu, zbog činjenice da im poslodavci nisu uplaćivali doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje, a firme su im u procesu privatizacije, restrukturiranja ili stečaju