Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Nekretninu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija” moguće je kupiti bez učešća uz pomoć kredita AIK banke.

Uz pogodnosti kredita AIK Banke, nekretninu je moguće kupiti bez ulaganja sopstvenih sredstava u kupovinu iste tj. bez učešća.

Isplata se vrši za 7 dana, bez potrebe vršenja procene vrednosti nepokretnosti za prve tri godine korišćenja, što za klijenta predstavlja uštedu do 100 evra. Na ovaj način, za stan od 70 kvadratnih metara, mesečna rata kredita na 20 godina iznosi 350 evra.

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš Kapija“ nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, i prostire se na 43.000 m2, od čega je trećina prostora namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, dok se na četiri sprata nalazi 276 stanova različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Stanovnicima “Tamiš kapije“, osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Republika Srpska se zadužuje skuplje od FBiH
Next SAD: Kompanije raspolažu sa 1.700 milijardi dolara gotovine

You might also like

Nekretnine

Italijanski grad prodaje kuće za jedan evro

Veće italijanskog gradića San Pjero Pati donelo je odluku da će stare, napuštene kuće prodavati po ceni od jedan evro s ciljem da ožive ovo mesto smešteno u brdovitom predelu

Nekretnine

Portugal uvodi porez na osunčane rezidencije sa lepim pogledom

Portugal će nametnuti novu dažbinu vlasnicima kuća s lepim pogledom i bogatom osunčanošću, povećavajući im poresku osnovicu, objavili su u Službenom glasniku.

Rezidencijalne nekretnine

Kvadrat stana u Beogradu 300 evra ako sami izgradite zgradu

Cena kvadrata za stan u Beogradu 300 evra – moguće je ako budući stanari sami naprave zgradu, bez investitora i njegovih vrtoglavih profita.