Comtrade napravio softver za avio-kompaniju Ryanair

Comtrade napravio softver za avio-kompaniju Ryanair

Comtrade, beogradska IT kompanija, napravila je za irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair softver za novi sistem planiranja putovanja, koji može da popuni četiri boinga 737 za jedan minut.

Posle 36.000 inženjer-časova rada i testiranja lansirana je “booking and travel” platforma pod nazivom “myRyanair”, koja je bazirana na korisnikovom ličnom profilu, saopšteno je danas iz Comtradea.

Aplikacija omogućava korisnicima da selektuju najpoželjnije opcije putovanja, ali i obezbeduje sigurnost ličnih informacija i placanja, jednostavnu pretragu Ryanairovih 1.800 avio-linija, bržu rezervaciju karata i lakše čekiranje na aerodromu. 

Tako “myRyanair” asistira tokom celog putovanja, od personalizovanih saveta u vezi sa odmorom do nuđenja opcija koje štede novac. U aprilu 2016. ova platforma je ušla u uži izbor za nagradu “Private Sector Project of the Year”  na godišnjoj manifestaciji “Tech Excellence Awards”, navodi se u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug

Previous Eurobank ostvarila povećanje dobiti u 2015.
Next Smrt majke Jugovića: Zašto je sistem kaznio učenicu?

You might also like

Kompanije

Srbija dobila prvi domaći standard bez GMO

Označavanjem prvih domaćih genetski nemodifikovanih proizvoda u Srbiji, učinjen je veliki korak da se sačuva domaća proizvodnja genetski nemodifikovane soje, a potrošači su konačno dobili pravo izbora, glavna je poruka

IT

Uber budućnost prevoza vidi u malim električnim avionima

Američka kompanija Uber, koja putem mobilne aplikacije nudi usluge prevoza, iznela je plan razvoja letećeg taksi prevoza.

Kompanije

BAT za 49,4 milijardi dolara preuzeo američki Reynolds American

British American Tobacco (BAT) saglasio se danas da plati gotovo 50 milijardi dolara (47 milijardi evra) za preuzimanje kontrole nad rivalskom američkom firmom Reynolds Americana, čime će nastati najveća svetska