Od 2017. Youtube nudi kablovske TV kanale

Od 2017. Youtube nudi kablovske TV kanale

YouTube planira da pokrene servis koji će korisnicima nuditi niz kablovskih TV kanala preko interneta, izvestila je njujorška agencija “Bloomberg”.

Pomenuti servis, pod nazivom “Unplugged”, trebalo bi da počne sa radom već naredne godine, tvrde neimenovani izvori upoznati sa situacijom.

Rukovodioci Youtubea su o svojim planovima razgovarali sa vodećim medijskim kompanijama kao što su Viacom, NBC Universal i Twenty-First Century Fox, ali tek treba da dobiju dozvolu za bilo kakav sadržaj.

Youtube je u vlasništvu Googlea, a prošle godine je uveo servis Red koji omogućava gledanje video sadržaja bez prekida za reklame uz mesečnu pretplatu od 10 dolara u SAD.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Brazil: Izglasan opoziv Dilme Rousseff, dužnost predsednika preuzima Michel Temer
Next Globalna tražnja zlata porasla 21 odsto u prvom tromesečju

You might also like

IT

Aplikacija za prijavu komunalnih problema

Forum za kreativno delovanje FOKRED, omladinska organizacija iz Novog Pazara, pokrenula je projekat kroz koji gradjani mogu da se aktivno uključe u rešavanje ekoloških problema u gradu korišćenjem android aplikacije.

Kompanije

Ništa od poskupljenja gasa, možda tek od juna

Radiotelevizija Srbije (RTS) objavila je da Agencija za energetiku nije dobila zahtev ni od Srbijagasa, niti od distributera za povećanje cene gasa.

Industrija

Ljubodrag Savić: Ne bi se bunili da je He Steel odlučio da kupi Tata Steel

Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Ljubodrag Savić ocenjuje da je jasno da kineska kompanija He Steel nije došla u Srbiju samo zbog Železare Smederevo, a da Evropsku uniju brine da