Ikea traži radnike za novu robnu kuću u Srbiji

Ikea traži radnike za novu robnu kuću u Srbiji

Švedski proizvođač nameštaja “Ikea” saopštio je da je počeo traži radnike za prvu robnu kuću u Srbiji, koja bi trebalo da bude otvorena na leto iduće godine.

Kako se navodi, “Ikea” je raspisala konkurs za 10 radnih mesta u robnoj kući u Bubanj potoku i centralnoj kancelariji kompanije za jugoistočnu Evropu u Beogradu.

Švedska kompanija traži radnike za sektore ljudskih resursa, odnosa sa kupcima, unutrašnjeg dizajna, grafičkih komunikacija, veb komunikacija, logistike, prodaje i sektora hrane, a sledeći konkursi, kako navode, očekuju se na jesen.

Kamen temeljac za prvu robnu kuću “Ikee” u Srbiji na lokaciji Bubanj potok u Beogradu položen je 14. aprila, a tada je najavljeno da će tu biti zaposleno 300 ljudi.

Investicija “Ikee” u prvu robnu kuću u Srbiji je 70 miliona evra. Prostiraće se na više od 30.000 kvadratnih metara, imaće 1.500 parking mesta, restoran sa više od 500 mesta, bistro, prodavnicu švedske hrane i igraonicu.

Izvor:RTS
Previous Kineski He Steel podneo zahtev za preuzimanje Železare Smederevo
Next Britanci podeljeni oko statusa u EU, 20 odsto još nije odlučilo kako će glasati

You might also like

Karijera

NZS: Najveći broj Srba ide da radi u Nemačku

Posao u inostranstvu je preko NSZ od početka godine našlo 254 naših građana, dok je kod nas po platu došlo 4.303 stranca.

Karijera

Plata 20.000 evra mesečno, godišnji odmor, slobodni vikendi: Zašto niko neće ovaj posao?

Godišnje plata 240 hiljada evra , tri meseca odmora, slobodni vikendi,…, zvuči kao posao iz snova. Pa, zašto je ovo slobodno radno mesto upražnjeno već nekoliko meseci?

Karijera

Australija objavila listu traženih zanimanja

Građani kojima je san da žive u Australiji imaju novu priliku da zatraže vizu i zaposle se u toj zemlji, jer je ovih dana objavljena lista zanimanja koja su tamo