Aerodrom Nikola Tesla: Nastavljen pad broja putnika i u aprilu

Aerodrom Nikola Tesla: Nastavljen pad broja putnika i u aprilu

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ nastavio je trend pada broja putnika i tokom aprila, pokazuju podaci o prometu saobraćaja koji je objavila ova kompanija.

Aerodrom je tokom aprila uslužio 365.335 putnika što je smanjenje od 4,2 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, uprkos rastu broja avio-operacija za 5,4 odsto na 4.980.

U prva četiri meseca, Aerodrom je uslužio 1,2 miliona putnika što je pad od 2,7 odsto u odnosu na isti period 2015.

Tokom aprila nastavljena je ekspanzija prometa robe koji je povećan za 64,2 odsto, dok je promet pošte uvećan za 17,4 odsto.

Akcije Aerodroma od početka godine predstavljaju jednog od najvećih gubitnika na Beogradskoj berzi sa padom vrednosti od oko 24 odsto.

Izvor: WISEBroker.rs
Previous Sve manje radnih mesta u SAD
Next Konsolidovani gubitak Tigra smanjen na 505 miliona dinara

You might also like

Kompanije

Najveća regionalna konferencija o PHP programiranju u Beogradu 27. i 28. maja

Najveća regionalna konferencija o PHP programiranju – PHP Serbia Conference 2017, biće održana 27. i 28. maja u beogradskom Madlenianumu, u organizaciji udruženja PHP Srbija.

Kompanije

Indija očekuje rast tražnje zlatnog nakita u 2017. godini

Tražnja zlatnog nakita u Indiji bi u 2017. godini mogla dostići 600 tona, što je u skladu sa petogodišnjim prosekom, navodi se u najnovijoj studiji “India Ratings”, kompanije specijalizirane za

Tema dana

Bogoljub Karić slobodan, Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istragu

Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo je istragu protiv Bogoljuba Karića povodom osnivanja “Mobtel-a” i omogućavanja preduzećima sa Kipra dobijanje deviznih kredita Astra banke bez garancija.