Telekom Srbija zapošljava mlade inženjere

Telekom Srbija zapošljava mlade inženjere

Kompanija Telekom Srbija raspisala je konkurs u kom traže mlade inženjere telekomunikacionih tehnologija da se prijave za 40 radnih mesta u toj kompaniji.

Konkurs za prijem novih inženjera za realizaciju razvoja, implementaciju i održavanje softverskih i sistemskih rešenja i IT servisa u ovoj kompaniji otvoren je do 13. maja, navodi se u saopštenju.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu a namenjen je mladima sa stečenom diplomom osnovnih akademskih studija u oblasti informacionih tehnologija na Elektrotehničkom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Matematičkom, Saobraćajnom i srodnim fakultetima.

Traže se mladi ljudi sa visokim obrazovanjem stečenim u oblasti informacionih sistema i tehnologija koji su spremni za rad u dinamičnom okruženju, otvoreni za nova iskustva, za kontinuirano učenje i usavršavanje svojih znanja i veština, navodi se u saopštenju Telekoma Srbija.

Vaš CV možete poslati na posao@telekom.rs.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Lenovo sa novim startupom ulaže u nove firme
Next Dobit AIK banke u prvom kvartalu skočila na 1,7 milijardi dinara

You might also like

Kompanije

Samsung zabeležio pad vrednosti od 14,3 milijardi dolara

Akcije kompanije su pre samo dve nedelje, na krilima objave Samsung Galaxy Note7 telefona dostigle najviši nivo u njenoj istoriji.

Kompanije

Bosch u Srbiji ove godine ulaže 10 miliona evra

Prošle godine je kompanija Bosch u Srbiji povećala prodaju za 135 odsto. Ove godine će investirati u našu zemlju 10 miliona evra i zaposliti 1.300 radnika.

Kompanije

NBS obeležava Svetsku nedelju novca

Narodna banka Srbije najavila je da će od 12. do 16. marta brojnim aktivnostima koje su namenjene mladima svih uzrasta obeležiti Svetsku nedelju novca.