YouTube: Reklame uskoro neće moći da se preskoče

YouTube: Reklame uskoro neće moći da se preskoče

Dodata je nova opcija koja oglašivačima omogućava da reklamne poruke pošalju do korisnika za znatno kraće vreme, ističu iz kompanije YouTube.

Kompanija je početkom nedelje saopštila da će od sledećeg meseca u okviru čuvenog video servisa biti zastupljene reklame od 6 sekundi, zvane “Bumper ads”, koje korisnici neće moći da preskoče.

“Mi te reklame smatramo haikuom video reklama – s nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će kreativna zajednica učiniti s njima”, izjavio je Zack Lupei iz YouTube-a u svom blog postu.

Novi tipovi reklama neće zameniti starije, duže formate, već će jednostavno stajati na raspolaganju oglašivačima kao dodatna opcija.

Izvor: GdeInvestirati/TheVerge/B92
Previous Azijske berze: Američke brige spustile indekse
Next Froneri: Najveći proizvođač sladoleda na svetu

You might also like

Kompanije

Deutsche banka iznosi radikalnu viziju budućnosti Amazonovog lanca snabdevanja

Analizirajući potencijale rastućeg lanca snabdevanja kompanije Amazon, analitičari Deutsche banke došli su do zanimljivog scenarija.

Kompanije

EPS smanjuje vozni park, objavljen poziv za prodaju polovnih automobila

Javno preduzeće (JP) Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je u ponedeljak javni poziv za prodaju 99 polovnih motornih vozila, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 30. jun.

Kompanije

Airbnb sakupio milijardu dolara dodatnog kapitala

Kompanija za najam stanova putem interneta Airbnb sakupila je milijardu dolara dodatnog kapitala, koje će prema očekivanjima iskoristiti za globalno širenje poslovanja, pa se vrednost firme trenutno procenjuje na 31 milijardu