Skupština Komercijalne banke zakazana za 24. maj

Skupština Komercijalne banke zakazana za 24. maj

Upravni odbor Komercijalne banke zakazao je redovnu skupštinu kompanije za 24. maj, a na dnevnom redu je odluka o usvajanju strategije i biznis plana za period 2016-2018. godina, te odluka o usvajanju običnih i konsolidovanih finansijskih izveštaja banke.

Kao što je poznato, Komercijalna banka je prošle godine zabeležila gubitak pa će akcionari odlučivati o njegovom pokrivanju, te o raspoređivanju neraspoređenog dela dobitka iz ranijih godina na ime dividende za preferencijalne akcije.

Komercijalna će u četvrtak, 28. aprila, objaviti godišnje i konsolidovane izveštaje za prošlu godinu, u kojoj je, usled otpisa plasmana, zabeležen gubitak od 6,3 milijarde dinara.

Izvor: WISEBroker.rs
Previous Goša Montaža isključena iz indeksne korpe
Next Švedska: Snažan rast tržišta nekretnina nastavljen i u prvom kvartalu 2016.

You might also like

Kompanije

Vrbas: Toplane preko komšijskog zida nezakonito naplaćuju grejanje

Iako ga je Ustavni sud proglasio neustavnim, Nadzorni odbor JKP “Standard” iz Vrbasa, usvojio je novi-stari Pravilnik o pružanju grejnih usluga.

IT

Toshiba ponovo odlaže objavu izveštaja o godišnjoj zaradi

Posrnula japanska Toshiba saopštila je da će ponovo odložiti objavu izveštaja o godišnjoj zaradi za proteklu fiskalnu godinu.

Kompanije

Western Digital nudi 17,4 mlrd dolara za Toshibin biznis s čipovima

Konzorcijum čiji je član Western Digital ponudio je 1,9 biliona jena (17,4 milijarde USD) za Toshibin biznis sa čipovima za skladištenje podataka, koji japanski konglomerat pokušava da proda kako bi