Tri puta jeftiniji bojler koji staje u šaku – čuva vaše zdravlje i novac

Tri puta jeftiniji bojler koji staje u šaku – čuva vaše zdravlje i novac

Vrhunski i vrlo povoljni protočni bojleri, slavine i baterije za česme 100% bez teških metala.

Obezbedite svoj dom patentiranim proizvodima sa dokazano najboljim odnosom cene i kvaliteta. Uštedite troškovno i zdravstveno!

Prilikom porudžbine potrebno je da se registrujete (za to je potrebno manje od 1 minut), ili ako Vam je potrebna podrška, pošaljite nam vaše ime, prezime i telefon sa pitanjima na serbia@marketkonekt.com.

Uštedite kupujući – najekonomičniji način grejanja vode

  • Presto protočni bojler

Kada uporedimo cenu Presto protočnog i klasičnog akumulacionog bojlera (tabela), gruba računica pokazuje isplativost ovog ulaganja. U primeru su uzete prosečna cena i troškovi održavanja klasičnog bojlera.

Klasični bojler zahteva redovno čišćenje kamenca, kao i povremenu zamenu grejača, kako bi se produžio radni vek. Presto bojleri ne skladište vodu, pa nema korozije koju treba čistiti. Grejač ovog bojlera se sam čisti pri svakoj upotrebi, tako da su svi dodatni troškovi održavanja eleminisani.

Sve Presto protočne bojlere možete naručiti OVDE.

Ovi inovativni bojleri domaće proizvodnje su jednostavni za montažu, prilagođeni domaćim elektroinstalacijama i napajaju se monofaznom strujom. Za upotrebu Presto bojlera nema potrebe za ugradnjom instalacija za gas, koja osim što je skupa, nosi i potencijalni rizik od eksplozije.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nema potrebe za majstorima, gubljenjem vremena na popravke i bojazan do kada ćete imati tople vode. Presto bojler je dokazano najekonomičniji način grejanja vode.

Presto protočni bojler je 99% energetski efikasan. Poređenja radi, akumulacioni bojler na struju dostiže 60% a bojler na gas 85% efikasnosti. Kupovinom Presto bojlera trošite manje novca svakog meseca za istu količinu tople vode.

Švajcarska pouzdanost Srce Presto protočnog bojlera su Švajcarski mikroprekidači atestirani na 150.000 ciklusa. Ovo je jednako radnom veku od 15 godina, tako da će vas Presto služiti godinama. Presto protočni bojler je neverovatno mali, staje u dlan šake i težak je samo 0,5 kg. Možete ga koristiti za lavabo, sudoperu ili tuš kabinu u domaćinstvu ili bilo kojem objektu kojem je potrebna topla voda.

  • Slavine bez teških metala

Kada već kupujete bojler vrhunskog kvaliteta po više nego pristupačnoj ceni, zašto se ne biste častili i slavinama bez olova?

Svakome je najvažnije zdravlje i bezbednost porodice. Patentirane Aquatica slavine i baterije su unikatne na tržištu po tome što 100% ne sadrže olovo. Osim što čuvaju zdravlje, one štede vodu pri svakom korišćenju.

Sve patentirane slavine kompanije Aquatica možete naručiti OVDE.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sve armature kompanije Aquatica garantovano ne sadrže teške metale koji dokazano mogu ostaviti teške posledice po zdravlje. Takođe ne postoji mogućnost korozije, zadržavanja kamenca i ostalih naslaga iz vode.

I bojleri i slavine su kao takva rešenja, idealni kod prve ugradnje.

Sve proizvode kompanije Aquatica, koja je nosilac brojnih međunarodnih medalja za kvalitet i inovativnost, možete naručiti OVDE.

Paradoksalno je da i pored cenovne konkurentnosti u Srbiji, Aquatica većinu svojih proizvoda uglavnom plasira u inostranstvu.

Izvor: Promo
Previous Koliko banke zarađuju na neoročenu štednju?
Next Dodeljene diplome ženama iz 22 opštine

You might also like

Društvo

Najveći rast cena u EU u Bugarskoj, najveći pad u Mađarskoj

Najveći rast cena u EU ima Bugarska, a najveći pad Mađarska, pokazuje izveštaj Agencije EU za statistiku (Evrostat). Proizvođačke cene industrijskih proizvoda u EU u julu su se stabilizovale na

Društvo

Imlek donirao 6 tona pavlake

Šest tona Moja Kravica pavlake za nezbrinutu decu.

Tema dana

Objavljen spisak 591 parafiskalnog nameta

Registar parafiskalnih nameta u Srbiji biće uskoro kompletno završen, a do sada je objavljen spisak od 591 “takse” koje privrednici i građani plaćaju.