Kongres menadžera iz 20 zemalja

Kongres menadžera iz 20 zemalja

U Budvi će se održati kongres menadžera kompanija iz 20 zemalja što će dovesti do realizacije novih projekata.

“Poslovne prilike svakako očekujemo, iako konkretni projekti nisu tema Kongresa. Međutim, svakako da će kroz te dane druženja i razmene ideja proisteći i poslovne ideje, a iz njih je normalno da proističu i novi projekti”, rekao je predsednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković.

Kongres menadžera, koji će, 6. i 7. juna u Budvi, pored ključnih evropskih menadzera, okupiće i predstavnike političke elite i diplomatskog kora.

foto: oaza.co.me

foto: oaza.co.me

Raičković ističe da dvadeset zemalja iz kojih menadžeri dolaze nije mali broj, a sama ta činjenica, dodaje on, govori da će ljudi razviti svoju mrežu kontakata ne samo na uži region ili Crnu Goru, već na 20 zemalja Evrope.

“Korisno je imati prijatelje i poslovne saradnike u svim tim zemljama. To je zaista jedinstvena prilika za menadžere. Takođe, lideri kompanija će biti tu, razmeniti informacije, unaprediti lične veze, a samim povezivanjem menadžera daje se šansa da se unapredi i saradnja kompanija po tim zemljama””, rekao je on.

Cilj predstojećeg Kongresa je, kako je rekao, da se čuje glas menadžera i lidera, a ako bi izdvajao dva prioritetna cilja, prema njegovim rečima, prvi bi bio vidljivost menadžerskog pokreta, a drugi – mnogo jača povezanost poslovnih organizacija u regionu.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Dodeljene diplome ženama iz 22 opštine
Next American Express: Pad dobiti u prvom tromesečju

You might also like

Društvo

BusPlus: Plaćanje karte u GSP i prislanjanjem Mastercarda

Kompanija Bus Plus saopštila je da će građani do kraja godine javni gradski prevoz moći da plaćaju i putem platnih kartica, zahvaljujući Mastercard beskontaktnoj platnoj tehnologiji, prislanjanjem same kartice na

Najvažnije vesti

Do 2020. još 1,5 milijardi evra iz IPA fondova EU

Ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimović izjavila je danas da je za dobijanje sredstava iz fondova Evropske unije neophodna koordinacija svih ministarstava, kao i jasno određivanje prioriteta.

Društvo

Istraživanje: Ovo su najbolje i najlošije zemlje za život

Indeks društvenog napretka za 2017. godinu pokazao je da je najbolja zemlja za život Danska, dok je najnepogodnija zemlja za život Centralnoafrička Republika, prenosi Daily Mail.