Čedomir Janjić: Lidl gradi dva objekta, jedan pored Aviv parka

Čedomir Janjić: Lidl gradi dva objekta, jedan pored Aviv parka

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izjavio je da će Nemački trgovinski lanac Lidl otvoriti dva prodajna objekta u Zrenjaninu.

On je novinarima, prilikom obilaska radova na gradilištu supermarketa te kompanije u blizini glavne autobuske stanice, rekao da će Lidl drugi objekat graditi na ulazu u grad iz pravca Novog Sada, u blizini Aviv parka.

“Ovo je dokaz da investitori vide Zrenjanin kao dobro mesto za investiranje. U pitanju su dve veoma važne investicije koje će, što je najvažnije, dovesti do otvaranja novih radnih mesta i zapošljavanja naših sugrađana”, rekao je Janjić.

Lidl je 2012. godine ugovorio kupovinu zemljišta za supermarket u Zrenjaninu, prvi u Srbiji.

Izvor: GdeInvestirati/Beta

Previous UBS: Građanima raste kreditni dug, a privredi opada
Next Azijske berze: Indeksi pali, čekaju se odluke Feda i BoJ-a

You might also like

Najvažnije vesti

Ko su kupci Galenike?

Potencijalni strateški partner za 25 odsto vlasništva u nekadašnjem farmaceutskom gigantu platiće najmanje sedam miliona evra. Ko su kompanije zainteresovane za kupovinu Galenike?

Kompanije

Skok profita RWE-a, potvrđena očekivanja za 2017.

Nemačka energetska kompanija, RWE, potvrdila je izglede za tekuću godinu, uz očekivanu profitabilnost na gornjem pragu ranije prognoziranog raspona.

Kompanije

Pad neto dobiti Allianz grupe u trećem kvartalu

Neto dobit Allianz osiguravajuće grupe registrovala je dvocifren pad od 17,3% na 1,6 milijardi EUR, a najviše je bila pogođena zahtevima odšeta osiguranja od prirodnih katastrofa, koje su iznosile 529