Soliter Beobanke na Zelenom vencu konačno dobija vlasnika

Soliter Beobanke na Zelenom vencu konačno dobija vlasnika

Soliter Beobanke na Zelenom vencu će verovatno naći kupca, posle pet neuspešnih pokušaja prodaje.

Šest potencijalnih kupaca se javilo, a najzainteresovaniji je jedan veliki lanac hotela. Početna cena za zgradu od 13 spratova i 5 nivoa je 3,2 miliona evra.

– Interesovanje je zadovoljavajuće, investitori se svakodnevno javljaju i trenutno imamo šest zainteresovanih iz celog sveta – rekao je Milutin Folić, gradski arhitekta. Rekao je i da su neki od razgovora već obavljeni, dok drugi tek slede.

Ova nekretnina, od 8.532 kvadrata, zbog atraktivne lokacije, može da ima više namena. Ipak, potrebni su ogromni radovi obnove na njoj. Bivša zgrada Beobanke sagrađena je 1960. Nagrađivana je šest puta godišnjom nagradom za arhitekturu.

Izvor: GdeInvestirati/SrbijaDanas
Previous Stanovi u potkrovlju najpristupačniji po ceni
Next Kina našla spas za oporavak ekonomije

You might also like

Kompanije

Nedimović: Država će podneti tužbe protiv svih kompanija koje ne plaćaju ekološku taksu

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović rekao je da će država podneti tužbe protiv svih kompanija koje ne plaćaju ekološku taksu za maziva i druge proizvode, uključujući i

Kompanije

U petak novi tender za Galeniku

Država je odlučila da raspiše novi tender za prodaju Galenike, a predsednik sindikata Nezavisnost u Galenici Zoran Pantelić očekuje da će se to dogoditi sutra.

Kompanije

Lalić: Radili bismo ponovo sa Simpom

Kada bi Simpo iz Vranja uspeo da prevaziđe finansijske poteškoće opet bismo sarađivali sa njima, poručio je regionalni direktor iz švedske kompanije Ikea Vladislav Lalić.