Facebook: Korisnici će uskoro moći zarađivati novac postavljanjem postova i klipova

Facebook: Korisnici će uskoro moći zarađivati novac postavljanjem postova i klipova

Korisnicima društvene mreže Facebook mogao bi se ostvariti san, tako što bi uskoro mogli početi zarađivati objavljivanjem postova, fotografija i klipova.

Facebook razmišlja o nekoliko različitih načina na koje korisnici mogu zarađicati novac putem njegove platforme, a koji uključuju brendirani sadržaj, reklame i slično.

Među drugim mogućnostima zarade je dugme „call to action“, kojim će korisnici iskazati svoje interese i pozvati svoje pratioce da daju donacije i slično.

„Još uvek je veoma rano, ali smo odlučni da napravimo održive, dugoročne modele monetizacije za naše partnere“, izjavio je portparol Facebooka.

Ovo bi mogao biti veliki korak za Facebook, jer korisnici postavljaju celokupan sadržaj, a kompanija zadržava sav novac. Ako u budućnosti bude delila deo ogromnog bogatstva sa korisnicima, može se očekivati povećanje broja korisnika i vremena koji provode na društvenoj mreži.

Izvor: GdeInvestirati/Capital.ba
Previous Unapređenje privredne saradnje Srbije i Luksemburga
Next Azijske berze: Rast indeksa se nastavlja

You might also like

Svetske berze

“China Tower” debitovala na berzi i odmah zaradila 6,9 milijardi dolara

“China Tower” korporacija prikupila je na svom debiju na berzi u Hong Kongu 6,9 milijardi američkih dolara od investitora.

Kompanije

Grad blokirao račune Simpa

Direktor proizvođača nameštaja Simpo Slađan Disić kaže da će nastaviti sa radom i pored blokade računa od strane rukovodstva Grada Vranja.

Transport

Porasla prodaja BMW-a u Americi

Nemački proizvođač automobila, BMW, zabeležio je na američkom tržištu u martu rast prodaje od 3,3 odsto, pre svega zahvaljujući snažnoj prodaji modela X proizvednih u pogonima u Spartanburgu.