Proizvodnja nafte se zamrzava  do 1. oktobra na nivou iz januara?

Proizvodnja nafte se zamrzava do 1. oktobra na nivou iz januara?

Prema Nacrtu sporazuma koji bi danas trebao biti usvojen u Dohi, prosečna dnevna proizvodnja sirove nafte ne bi prelazila nivo iz januara meseca.

Kako prenosi Reuters, zamrzavanje proizvodnje bi trajalo do 1. oktobra ove godine, kada bi se najveći proizvođači “crnog zlata” opet sastali u Moskvi da razmotre “efekte na oporavak tržišta nafte”, navodi se u nacrtu.

Konačni sporazum bi se trebao usvojiti danas, a nekoliko visokih izvora u ministarstvima nafte zemalja izvoznika je potvrdilo da su optimisti po pitanju postizanja dogovora, prenosi britanska agencija.

Izvor:Agencije

Previous Ruski "su-27" presreo američki izviđački avion iznad Baltičkog mora
Next Evro oslabio, prvi pad zlata u tri sedmice, srebro najisplativiji metal u protekloj nedelji

You might also like

Berza

Evro prema franku najjači od šoka 2015. godine

Evro je ojačao prema švajcarskom franku i sa kursom od 1.163 franaka dostigao je najviši nivo od januara 2015. godine, kada je švajcarska centralna banka odlučila da više neće braniti

Najvažnije vesti

Gujaničić: Da bi Beogradska berza zaživela potreban je podsticaj države

Srpsko finansijsko tržište je bankocentrično, kredit je glavni finansijski proizvod, drugi finansijski instrumenti poput akcija ne postoje.

Berza

Srednji kurs 118,1771 dinara za jedan evro

Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru kao u utorak i zvanični srednji kurs je 118,1771 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).