Osnovano udruženje Društvo procenitelja Srbije

Osnovano udruženje Društvo procenitelja Srbije

Predstavnici renomiranih kompanija i organizacija osnovali su neprofitno udruženje Društvo procenitelja Srbije.

Cilj osnivanja udruženja je unapređenja profesije i promocija najbolje tržišne prakse u oblasti procena vrednosti nepokretnosti, imovine i kapitala.

Osnivači udruženja su predstavnici renomiranih kompanija iz oblasti procena vrednosti nepokretnosti, predstavnici revizorskih kuća, banaka i univerziteta.

Društvo procenitelja Srbije će po okončanju procesa registracije podneti zahtev za učlanjenje u International Valuation Standards Council (IVSC), nakon čega će šira stručna javnosti imati priliku da se upozna sa programom rada društva, planom i programom stručnih obuka i ostalim aktivnostima društva, navodi se u saopštenju udruženja.

Izvor: eKapija.rs
Previous Lidl gradi trgovinu u Boru
Next Japan: Foxconn kupio Sharp

You might also like

Nekretnine

Tržište nekretnina u Srbiji: Povećana sigurnost potrošača

U oblasti posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti smanjena je siva ekonomija, podignut kvalitet usluga, povećana sigurnost potrošača i došlo je do rasta prihoda države, poručeno je danas sa sednice

Rezidencijalne nekretnine

Berlin: Kazna za iznajmljivanje stana “na divlje” i do 100.000 evra

Iznajmiti stan u nekom od nemačkih velikih gradova poput Hamburga, Minhena ili Berlina postalo je skoro nemoguće. Jedan od razloga je što se “dobri” stanovi radije “na divlje” iznajmljuju turistima

Rezidencijalne nekretnine

Turska, Novi Zeland i Island – svetski lideri po rastu cena kuća

Trend na globalnom tržištu nekretnina u trećem kvartalu 2016. godine nije se bitno menjao u odnosu na prethodno tromesečje, konstatuje se u izveštaju konsultantske kompanije Knight Frank.