Povišen nivo opasnosti: Izrael pozvao svoje građane da napuste Tursku

Povišen nivo opasnosti: Izrael pozvao svoje građane da napuste Tursku

Zbog potencijalno novih terorističkih napada Izrael je danas pozvao svoje građane da izbegavaju odlazak u Tursku a onima koji se tamo već nalaze preporučeno je da napuste zemlju.

Nakon bombaškog napada u Istambulu, u kojem je poginulo troje izraelskih turista kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanyahua objavila je upozorenje „trećeg nivoa“, sa preporukom građanima da ne putuju u Tursku.

Poziv opasnosti danas je podignut na „drugi nivo“ a ukoliko bude izdato upozorenje „prvog nivoa“, to će značiti da Izraelci trebaju odmah napustiti Tursku.

Poziv je usledio nakon saznanja da “Islamska država” planira napade na ruske i izraelske građane, prenosi “Trend” pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore.

Izvor:Agencije

Previous Rekonstrukcija Slavije počinje 15. juna
Next Beograd i Bela Palanka: 50.000 dinara razlike u plati

You might also like

Transport

Južnokorejci ne kupuju američka vozila

Korejci ne kupuju američke automobile, jer smatraju da zaostaju za evropskim modelima po pitanju sofisticiranosti, potrošnje goriva i generalnog utiska.

Društvo

Šta se sve može kupiti sa prosečnom platom u Srbiji?

Ko u Srbiji živi “k’o bubreg u loju”, a ko cigarete kupuje na komad, i da li to ima veze sa gradom u kome živi?

Društvo

Nebojša Savić: Srbija se sve više približava najstabilnijim privredama u svetu

Predsednik Saveta guvernera Narodne banke Srbije Nebojša Savić kaže da od 2013. više nije vest da je inflacija pod kontrolom, da su cene stabilne i da imamo monetarnu stabilnost i