Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore (SSCG) oglasio je prodaju poslovnog prostora u Beogradu koji se nalazi u zgradi Doma sindikata.

Zainteresovani građani i preduzeća ponude mogu dostavljati Komisiji SSCG za sprovođenje postupka prodaje poslovnog prostora.

Ta Komisija će se, kako je objašnjeno, starati o sprovođenju postupka po oglasu, rangiranjem i davanjem predloga za izbor najpovoljnijeg ponuđačass.

Ponude se mogu dostavljati na adresu SSCG, gde će biti otvorene, a nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane.

Iz SSCG su saopštili da se ponuđena imovina, na Trgu Nikole Pašića broj 5, prodaje u viđenom stanju, kao i da porezi, takse i ostali troškovi zaključenja ugovora o kupoprodaji padaju na teret kupca, odnosno najboljeg ponuđača.

Previous Ovo su najbezbednije države na svetu
Next Ford dolazi u Rumuniju

You might also like

Nekretnine

Vrednost Sava Centra 108 miliona evra, zainteresovani samo Delta holding i Aerodrom Nikola Tesla

Budućnost “Sava centra” je nejasna, ali je utvrđeno da on vredi 108 miliona evra!

Komercijalne nekretnine

Cena stambenog kvadrata na Zlatiboru skoro kao u Beogradu

Cena kvadratnog metra stambenog prostora na Zlatiboru, poslednjih godina uopšte nije zanemarljiva, budući da je u tom periodu i popularnost ove planine porasla.

Komercijalne nekretnine

Inđija: U planu izgradnja novog poslovnog centra

Opština Inđija će donošenjem adekvatne planske dokumentacije prilagoditi urbanističko tehničke uslove za izgradnju novog poslovnog centra u samom centru Inđije.