SAD upozorile svoje građane na “potencijalni rizik” putovanja u Evropu

SAD upozorile svoje građane na “potencijalni rizik” putovanja u Evropu

Sjedinjene države su upozorile Amerikance koji planiraju putovati u Evropu, navodeći da terorističke grupe planiraju napade širom kontinenta.

Terorističke grupe nastavljaju da planiraju neposredne napade širom Evrope, a meta su im sportski događaji, turistička mesta, restorani i prevoz,” navodi se u upozorenju koje je izdao američki State Department.

State Department upozorava američke građane na potencijalni rizik putovanja u Evropu i po Evropi posle nekoliko terorističkih napada uključujući napade u Bruxellesu 22. marta za koje je odgovornost preuzelo ISIL (Islamska država),” navedeno je u saopštenju.

Američki građani, kako se ističe, treba da budu oprezni na javnim mestima i kad koriste javni prevoz i da se klone mesta na kojima je gužva.

Izvor:Agencije
Previous Wall Street: Teroristički napad u Belgiji uzdrmao i američke berze
Next Miran dan na berzama azijsko-pacifičkog regiona

You might also like

Društvo

Nezaposlenost u Francuskoj na minimumu

Stopa nezaposlenosti u Francuskoj pala je na najniži nivo u pet godina u drugom tromesečju 2017 godine.  

Društvo

Više od 1,2 miliona Srba kupuje online

U Srbiji je prošle godine oko 1,2 miliona građana kupovalo putem interneta, što je 5odsto više nego 2014. godine, ali Srbija je i dalje ispod evropskog proseka, obavljeno je na skupu

Najvažnije vesti

APR: 570 firmi popisano na listi “loših direktora”

Pre nepuna dva meseca je obelodanjena lista loših direktora, a na njoj je već popisano 570 firmi, govore podaci Agencije za privredne registre.