Uskoro zamena za “smrdljive zgrade”

Uskoro zamena za “smrdljive zgrade”

Izgradnja dva nova objekta u naselju Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu, u koje će se useliti 53 porodice iz “smrdljivih zgrada”, počela je pre tri dana.

Rok za završetak radova je 30. jun 2017. godine, pišu Večernje novosti.

Građevinska direkcija Srbije dobila je početkom meseca dozvolu za zidanje dve nove zgrade u Bloku 72, tik iza objekata zagađenih otrovnim fenolom.

“U toku su pripremni radovi na gradilištu”, kažu u GDS. “Tu će se useliti stanari koji su se ugovorom opredelili za tu opciju, a biće izgrađeno ukupno 212 stambenih jedinica”, ističu oni.

Stanari ovog naselja se plaše da zbog izgradnje novih objekata neće imati gde da ostavljaju svoje automobile, jer će nove zgrade nići na sadašnjem parkingu. u GDS, pak, tvrde da projekat predviđa dovoljan broj parking mesta za sve žitelja ovo naselja.

Izvor: GdeInvestirati/VečernjeNovosti
Previous Samoubistvo eksplozivnom napravom u centru Beograda
Next U martu skuplji benzin u regionu i Srbiji

You might also like

Maloprodajni objekti

Karići planiraju izgradnju “Tesla grada” u Beogradu i stanove za 500 evra po kvadratu

Kompanija BK grupa (Dana holdings) najavila je da planira izgradnju socijalnih stanova čija bi ukupna površina bila oko tri miliona kvadratnih metara, a cena manja od 500 evra po kvadratu.

Nekretnine

Na italijanskom moru kuće za 1 evro

Da li ste nekada sanjali da imate kuću u nekom italijanskom selu pored mora? 

Nekretnine

Velika Britanija: Cene kuća u januaru porasle u proseku 6,9 odsto

Cene kuća u glavnim centrima Velike Britanije porasle su u januaru 6,9% na godišnjem nivou, predvođene snažnim skokom cena stambenih nekretnina u Bristolu, Oksfordu i Mančesteru.