NIS predstavio prednosti komprimovanog prirodnog gasa

NIS predstavio prednosti komprimovanog prirodnog gasa

NIS je na ovogodišnjim Međunarodnim danima energetike i investicija u Novom Sadu, predstavio prednosti korišćenja komprimovanog prirodnog gasa.

Ekološke i ekonomske benefite komprimovanog prirodnog gasa, kao i dostignuća kompanije u proizvodnji i prodaji ovog energenta predstavio je stručnoj i naučnoj javnosti prvog dana manifestacije mr.Nikola Luburić iz Sektora za prodaju i trgovinu prirodnim gasom NIS-a.

Komprimovani prirodni gas smatra se gorivom budućnosti, kako zbog svoj ekoloških karakteristika i ekonomske isplativosti, tako i zbog odličnih performansi koje pruža vozilima.

NIS je pre dve godine uveo komprimovani prirodni gas u svoj veleprodajni sistem, a od sredine 2015. godine NIS je postao prva velika mreža benzinskih stanica u Srbiji koja je u svoju ponudu uvrstila i maloprodaju ovog energenta.

 

Izvor: B92

Previous Predsednik Nikolić i Vladimir Putin: Odnosi Srbije i Rusije se uspešno razvijaju
Next Iznenađujuća kretanja na tržištima, evro skočio iznad 1,12 dolara, potražnja za zlatom

You might also like

Kompanije

U Fiatu nema komentara o najavi novog modela

Da li je najava ministra privrede o mogućnosti proizvodnje novog modela u kragujevačkoj fabrici Fiata deo predizbornog diskursa?

Kompanije

Potpisan ugovor o prodaji Galenike

Kompanija Aelius iz Luksemburga danas je u Ministarstvu privrede potpisala ugovor o kupovini 93,7 odsto kapitala beogradske farmaceutske kompanije Galenika po ceni od 16 milona evra.

Kompanije

Uspostavljena čarter linija Beograd-Teheran

Iranska aviokompanija Qeshm Air uspostavlja seriju čarter letova između Teherana i Beograda.