BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE: Uvod u trgovanje na svetskoj berzi

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE: Uvod u trgovanje na svetskoj berzi

U protekla dva meseca bili smo svedoci izuzetno velikih oscilacija na svetskoj berzi, u najvećoj meri uzrokovanih pandemijom covid-19. Cena sirove nafte je u jednom trenutku bila negativna (učesnici su plaćali da neko preuzme naftu), a akcije pojedinih kompanija, kao na primer iz avio industrije, drastično su izgubile na vrednosti.

Ispostavilo se da su svi ti događaji stvorili odlične prilike za trgovanje na svetskoj berzi, koje su i dalje otvorene.

Tim povodom, brokersko-društvo KapitalRS iz Beograda organizuje prvo online predavanje na temu „Uvod u trgovanje na svetskoj berzi“ na kom će učesnici imati priliku da steknu osnovna znanja i na praktičnom primeru vide kako se trguje na berzi putem online platformi. Učešće je besplatno ali usled limitiranih tehničkih kapaciteta, broj mesta je ograničen na 400 učesnika.

Kako biste osigurali svoje mesto, prijavite se putem ovog linka. Predavanje će biti organizovano u petak, 3. jula u 18 časova.

Foto:www.frugalwizard.com

“Svesni smo da živimo u vremenu u kom ljudi nemaju dovoljno vremena usled velikog broja obaveza, što na poslu, što kod kuće. Takođe, uzeli smo u obzir i trenutnu situaciju i preporuke. Sve su to razlozi zbog kojih smo se odlučili da predavanje bude online, ali i kako bismo ga učinili dostupnim svima koji žele da nauče nove veštine modernog poslovanja”, navodi Mirjana Kitić iz KapitalRS-a.

Previous LJUBAV U DOBA KORONE - Prekratite izolaciju upoznavanjem preko interneta

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Bill Gates: Najvažnije stvari koje sam naučio od Warrena Buffetta

Prijateljstvo između dva poslovna magnata Billa Gatesa i Warrena Buffetta je nešto zaista posebno. Iako ovaj dvojac deluje nespojivo – štreber i investitor – prijateljstvo i dalje traje. Pročitajte vrlo

Azijske berze pale, dolar blago ojačao

Na azijskim berzama u sredu su cene akcija pale, prateći gubitke Wall Streeta prethodnog dana, što je najviše posledica pritiska na tehnološki sektor jer se ulagači plaše strože regulacije tog sektora.

Svetske berze 0 Comments

Nastavljen rast cena nafte, barel 55 dolara

Cene nafte u ponedeljak su dosegle 16-mesečni maksimum, podstaknute odlukom OPEC-a da smanji proizvodnju, kao i očekivanjima investitora da će se sporazumu ove nedelje priključiti i zemlje izvoznici koje nisu