Ekontakti – Poslovni kontakti, sajt za poslovno povezivanje

Ekontakti – Poslovni kontakti, sajt za poslovno povezivanje

Pronađite poslovnog partnera za vaš projekat ili investitora za razvoj vaše firme. Ukoliko ste investitor pronađite projekat da investirate.

Većina osnovanih firmi propadne zbog konflikta između partnera. Pronaći i imati pravog poslovnog partnera može biti ključ za uspeh.

Kako to ostvariti?

Neophodno je da pronađete nekoga sa kim imate istu poslovnu viziju, razumevanje i dobru komunikaciju.

Registrujte se na sajt Ekontakti i pretražite zajednicu preduzetnika i investitora, istovremeno predstavljajući Vašu ideju, projekat ili biznis.

Pretražujte po državi, gradu, delatnosti, budžetu za investiranje, modelu saradnje, fazi razvoja biznisa. Koristite zajednicu preduzetnika da vrednujete i potvrdite vaše ideje i krenete napred.

Startup-ovi nisu samo firme iz sfere informacionih tehnologija. Ukoliko imate poslovnu ideju, startup ili firmu koja već posluje u delatnosti male proizvodnje, poljoprivrede, trgovine, nekretnine, distribucije, izvoza i uvoza, logistike ili drugih delatnosti, i želite da razvijete i unapredite biznis, pronađite ovde odgovarajućeg poslovnog partnera, investitora ili člana tima.

Da zaključimo. Bilo da:

  • Imate poslovnu ideju i hteli biste da započnete biznis?
  • Imate biznis i želite da ga proširite?
  • Želite da pronađete pravog poslovnog partnera ili investitora?
  • Ili imate sredstava i tražite perspektivne poslovne ideje radi investiranja?

Ekontakti su mesto gde to možete realizovati Vaše poslovne ideje!

Previous POGLED IZ ŽENSKOG UGLA: Kako pronaći životnog partnera preko interneta

You might also like

Makroekonomija 0 Comments

Dušan Vujović: Budžet za 2018. biće usvojen do 15. decembra

Budžet za sledeću godinu biće spreman između 27. i 29. novembra, kada bi trebalo da ga usvoji Vlada Srbije i prosledi Skupštini, najavio je ministar finansija Dušan Vujović.

Kompanije 1Comments

Zbog smrti šestoro dece Ikea povlači 29 miliona komoda

Posle smrti šestoro dece u Severnoj Americi kada su se delovi nameštaja prevrnuli preko njih, švedska kompanija Ikea objavila je da povlači 29 miliona komoda s fijokama.

Poslovna društvena mreža LinkedIn ima skoro pola milijarde korisnika

Objavljeni su i finansijski rezultati za drugi i ujedno poslednji kvartal LinkedIn-a kao samostalne kompanije,nakon što je objavljeno kako će poslovnu društvenu mrežu LinkedIn uskoro preuzeti kompanija Microsoft, .

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply