POGLED IZ ŽENSKOG UGLA: Kako pronaći životnog partnera preko interneta

POGLED IZ ŽENSKOG UGLA: Kako pronaći životnog partnera preko interneta

Iako smo upoznavanje preko Interneta najčešće mogli da vidimo u Američkim filmovima, ova metoda pronalaženja partnera je sve više prisutna i kod nas. Kao i sve što je u vezi sa upoznavanjem, iskusta govore da ni kod upoznavanja preko interneta ne treba da pravimo neku strategiju. Jednostavno treba da ovome pristupimo kao jednom vidu zabave.

Lako je – potrebno je da se registrujete na sajt Simfonija.net, unesete svoje podatke, postavite lepu i pristojnu sliku, a potom iskreno odgovorite na pitanja iz profila. Sajt ovakvim pristupom ima ambiciju da upoznavanje učini prijatnim, prihvatljivim, poželjnim i popularnim.

Ovde, vi birate. Jedna od velikih prednosti ovog vida upoznavanja je ta sto vam sajt nudi veliku mogućnost izbora, i da potencijalnog partnera birate po različitim kriterijumima. To može biti broj godina, način zivota, specifična profesija itd. Takođe, ovaj vid komunikacije Vam nudi da budete mnogo otvoreniji u razgovoru i da bez ustezanja pitate ono što vas interesuje.

Ukoliko ste zauzeti poslom i nemate vremena za gubljenje ovo je odličan način da pre nego što potencijalnog partnera i zaista upoznate, ispitate sve što vas interesuje. Upoznavanje preko interneta znači da to radite onda kada vama to odgovara, iz topline vašeg doma.

Zašto ne probati? Iskustva govore da mnogi parovi koju su se na ovaj način upoznali sada imaju srećne i uspešne veze. Obično sve počne iz radoznalosti a registracijom na sajt Simfonija.net možete i Vi istražiti da li ima nekog interesantnog i potencijalnog kandidata i za Vas. Dopisivanjem možete da što više saznate o nekoj osobi kroz direkta i indirekta pitanja. Dilema koja Vas moze mučiti je koliko treba čekati pre uživo viđanja i sastanka. To zavisi od okolnosti i partnera sa kojim se dopisujete, niko Vam to tacno neće reci. Ali uvek je bolje malo sačekati i upoznati nekog kroz dopisivanje. Internet je postao interesantno mesto za pronalaženje partnera, a istraživanja kažu da je će se do 2031.godine 50% parova upoznavati online. Sajt Simfonija.net Vam nudi besplatnu registraciju, a sve ostalo zavisi od Vas. Značajan broj kandidata je registrovam putem preporuke kolega ili prijatelja, pa ukoliko ste Vi u srećnoj vezi, a poznajete nekog iz vašeg okruženja da je u potrazi za vezom i partnerom, mozete im proslediti ovaj tekst.

Previous Gde investirati između 5.000 i 20.000 eur u 2019. godini? Analiziramo 4 brzo rastuća online projekata
Next Ekontakti - Poslovni kontakti, sajt za poslovno povezivanje

You might also like

Društvo 0 Comments

MMF: Trend se nastavlja, do 2050. Srbija gubi petinu radne snage

Bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj Srbija ima svakodnevne migracije radnika, prema prognozama Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), postoji opravdan rizik da do 2050. godine dođe do znatnog poremećaja domaćeg

Makroekonomija 1Comments

Addiko smanjio procenu rasta domaće ekonomije na 2,5 odsto

Prema procenama analitičara Addiko banke, stopa rasta BDP-a Srbije u ovoj godini ne samo da neće biti na nivou planiranih 3%, već ni na nivou prošlogodišnjih 2,8%.

Industrija 0 Comments

Energoprojekt ugovorio nove poslove u Ruandi i Ugandi

Zavisna preduzeća Energoprojekt holdinga ugovorila su vredne poslove u Ruandi i Ugandi.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply