Singl ste, a imate i visoke kriterijume? Koji je najbrži način da pronadjete partnera u skladu sa Vašim standardima

Singl ste, a imate i visoke kriterijume? Koji je najbrži način da pronadjete partnera u skladu sa Vašim standardima

Od pre nekoliko meseci počela je sa radom i u Srbiji regionalna platforma MarriageIn – onlajn platforma za upoznavanje koju koriste ozbiljni, ambiciozni i pre svega pristojni ljudi, koja ima ambiciju da upoznavanje preko interneta učini prijatnim, prihvatljivim, poželjnim i popularnim.

Sajt je privukao populaciju koja nikad ranije nije ni pomišljala da koristi dejting sajtove. Korisnici, za veoma kratko vreme nakon registracije, dolaze u situaciju da dogovaraju sastanke, i to sa ljudima koji odgovaraju njihovim standardima.

Sistem pretrage profila korisnika omogućava pretragu po više od 50 kriterijuma koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, fizičke karakteristike, obrazovanje i profesiju, ali i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera.

Registrujte se OVDE i testirajte koliko malo vremena je potrebno da dodjete do odgovarajućeg partnera.

Sajt je baziran na učlanjenju po pozivu i preporuci, što znači da se svaka prijava/registracija ne prihvata automatski. Mogu da se prijave i oni bez poziva ili preporuke, ali je onda potrebno odobrenje administratora sajta koji verifikuje tačnost unetih podataka i proverava kvalitet prijavljenog korisnika, pa tek onda odobrava pristup.

Takav pristup privlači sve veći broj ozbiljnih i odgovornih i žena i muškaraca, a njihovi komentari su izuzetni. Kako žene uvek pokazuju veću ozbiljnost i sebe prezentuju odabirom i postavljanjem lepe fotografije i ozbiljnim pristupom pri odgovoru na pitanja iz profila, da bi parirali takvoj ženskoj populaciji sajta, od muškaraca se može tražiti da bi verifikovali svoj profil, pošalju link ka svom Facebook ili Linkedin profilu ili da se prijave preko svoje poslovne adrese. Naravno, ovakva politika verifikacije važi za sve kod kojih se posumnja da profil nije autentičan, iz razloga sa bi na sajtu bilo što manje lažnih profila.

Većina članova dolazi tako što dobije preporuku od svojih kolega ili prijatelja, te ako ste Vi u srećnom braku ili vezi, a poznajete singl muškarce i žene koji su ozbiljni i odgovorni, pristojni i posvećeni pronalaženju svog životnog saputnika, možete im preporučiti ovaj sajt i poslati link

Previous "Konkurentska prednost se ne stvara cenom"
Next UPOZNAJTE INVESTITORE I USPEŠNE STARTAPE: Pozivamo Vas na najveći investicioni forum na Balkanu, Beograd, 26-28. novembar 2018.

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Zaposlenje

STRANICA JE U PRIPREMI MOLIMO ZA RAZUMEVANJE

Uncategorized 0 Comments

Često postavljena pitanja

STRANICA JE U PRIPREMI MOLIMO ZA RAZUMEVANJE

Kompanije 0 Comments

Al Dahra kupila PKB

Al Dahra Agricultural company iz Abu Dabija kupila je Poljoprivrednu korporaciju Beograd AD za 105,055 miliona evra, kao jedini ponudjač.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply