Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

U organizaciji Saveza farmaceutskih udruženja Srbije u Beogradu će se od 10. do 14. oktobra 2018. godine održati VII Kongres farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem.

Kongres farmaceuta Srbije, sada već tradicionalno, predstavlja priliku da se na istom mestu okupe farmaceuti i drugi strucnjaci koji se bave različitim oblastima farmaceutske nauke i prakse, kako u zemlji, tako i širem regionu.

Program Kongresa obuhvatiće aktuelne i zanimljive teme sa ciljem da predstavljeni rezultati naucnih istraživanja istaknutih predavaca iz zemlje i inostranstva doprinesu kontinuiranom unapredenju profesionalne prakse, zdravlja i opšte dobrobiti pacijenata.

– Želja nam je da u okviru predstojeceg Kongresa zajedno potražimo odgovore na pitanja kako vidimo buducnost farmacije i kako da se, kao profesija i kao pojedinci, pripremimo za izazove koji nam predstoje – navodi se na sajtu Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stanovanje u Beču skuplje nego u Berlinu
Next Dinar oslabio, srdnji kurs 118,1557

You might also like

Politika 0 Comments

Recipročne mere: EU uvodi vize za građane SAD i Kanade?

Podstaknuta američkim i kanadskim odbijanjem da ukine vize za neke države članice EU-a,  Evropska komisija (EK) će 12. aprila odlučiti da li će uvesti vize američkim i kanadskim državljanima, što

Lične finansije 0 Comments

Penzioneri razočarani: Samo 5.000 dinara?

Penzioneri u najboljem slučaju mogu da prime, kako se prognozira poslednjih dana, jednokratnu pomoć od pet do šest hiljada dinara.

Društvo 0 Comments

Dijamantski prsten na aukciji za 35 miliona dolara

Plavi dijamantski prsten koji je decenijama nosila glumica Shirley Temple biće ponuđen na aukciji na kojoj bio mogao da bude prodat i za 35 miliona dolara.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply