Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

U organizaciji Saveza farmaceutskih udruženja Srbije u Beogradu će se od 10. do 14. oktobra 2018. godine održati VII Kongres farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem.

Kongres farmaceuta Srbije, sada već tradicionalno, predstavlja priliku da se na istom mestu okupe farmaceuti i drugi strucnjaci koji se bave različitim oblastima farmaceutske nauke i prakse, kako u zemlji, tako i širem regionu.

Program Kongresa obuhvatiće aktuelne i zanimljive teme sa ciljem da predstavljeni rezultati naucnih istraživanja istaknutih predavaca iz zemlje i inostranstva doprinesu kontinuiranom unapredenju profesionalne prakse, zdravlja i opšte dobrobiti pacijenata.

– Želja nam je da u okviru predstojeceg Kongresa zajedno potražimo odgovore na pitanja kako vidimo buducnost farmacije i kako da se, kao profesija i kao pojedinci, pripremimo za izazove koji nam predstoje – navodi se na sajtu Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stanovanje u Beču skuplje nego u Berlinu
Next Dinar oslabio, srdnji kurs 118,1557

You might also like

Društvo 0 Comments

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća od 15. do 19. maja na Beogradskom sajmu

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća počinje na Beogradskom sajmu u ponedeljak 15. maja i trajaće do petka 19. maja 2017.

Društvo 0 Comments

Sigurnija Srbija: Svaki kvart ove godine dobija svog policajca

Oko 1.000 policajaca biće tokom ove godine raspoređeno na lokalu širom Srbije.

Društvo 0 Comments

Srušio se vojni avion u bilizini Šapca, neizvesna sudbina pilota

Školsko-borbeni avion Super galeb G-4, dvosed, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, srušio se danas oko 10.30 časova u rejonu sela Slatina, opština Ub, tokom izvođenja redovne letačke obuke,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply