Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

Kongres farmaceuta Srbije od 10. do 14. oktobra u Beogradu

U organizaciji Saveza farmaceutskih udruženja Srbije u Beogradu će se od 10. do 14. oktobra 2018. godine održati VII Kongres farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem.

Kongres farmaceuta Srbije, sada već tradicionalno, predstavlja priliku da se na istom mestu okupe farmaceuti i drugi strucnjaci koji se bave različitim oblastima farmaceutske nauke i prakse, kako u zemlji, tako i širem regionu.

Program Kongresa obuhvatiće aktuelne i zanimljive teme sa ciljem da predstavljeni rezultati naucnih istraživanja istaknutih predavaca iz zemlje i inostranstva doprinesu kontinuiranom unapredenju profesionalne prakse, zdravlja i opšte dobrobiti pacijenata.

– Želja nam je da u okviru predstojeceg Kongresa zajedno potražimo odgovore na pitanja kako vidimo buducnost farmacije i kako da se, kao profesija i kao pojedinci, pripremimo za izazove koji nam predstoje – navodi se na sajtu Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stanovanje u Beču skuplje nego u Berlinu
Next Dinar oslabio, srdnji kurs 118,1557

You might also like

Najvažnije vesti 2 Comments

Miodrag Zec: Tranzicioni algoritam koji smo sledili ni jedna zemlja ne bi izdržala

Pročitajte razgovor sa gospodinom Miodragom Zecom, profesorom Filozofskog fakulteta u Beogradu, vođen tokom konferencije „Ekonomija u medijima – mediji o ekonomiji“ koju je organizovao Centar za istraživanja i studije GEA.

Društvo 0 Comments

Požari na pravoslavnim hramovima u SAD i Australiji na Vaskrs!?

U četiri hrama, centre pravoslavne duhovnosti u svetu, Njujork, Sidnej, Melburn, Rusija, juče je izbio požar nakon vaskršnje liturgije.

Društvo 0 Comments

Kako će šoping izgledati u budućnosti

Napredak tehnologije i internet uveliko menjaju naše životne navike, način na koji komuniciramo, radimo, putujemo, a na primeru ‘pametnih trgovina’, možemo videti kako će se promeniti i način na koji

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply